Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

587 commentaren van in totaal 587 beoordelingen
Service
MJ Verheugen (Leusden)
14/12/2018
10

Ook bij panne laat op de dag kon ik nog bij garage Louwman Amersfoort terecht met mijn Toyota. Ik ben zo snel als mogelijk geholpen en kon na ruim een uur de garage met een nieuwe accu verlaten. Uitstekende service en uitermate klantvriendelijk personeel. En lekkere koffie tijdens het wachten.

Service
Peter Voorthuijzen (Amersfoort)
14/12/2018
10

Ze denken mee en informeren me indien nodig en komen zelfs naar mij toe als ik wat vergeten ben

Service
Rinus van Zandwijk (Leusden)
14/12/2018
8

Zeer correct personeel en goede koffie.

Service
Job van de Bovenkamp (Amersfoort)
13/12/2018
10

Vanwege jarenlange positieve ervaringen van de deskundigheid, de klantvriendelijkheid en de planning.

Service
M. Mauritz (Amersfoort)
05/12/2018
9

Vriendelijk personeel.

Service
F. Wouterse (Amersfoort)
30/11/2018
4

Een tweedehands auto gekocht, weinig mee gereden, nog niet zo lang in mijn bezit. Alleen maar gebreken en torenhoge kosten.

Verkoop
Mevr. den Hoed
23/11/2018
9

Goede service, vriendelijk en professioneel personeel, fijne professionele sfeer, je voelt je welkom, duidelijke uitleg. Ook kreeg ik vooraf een leuk filmpje van de auto onder een rode onthullingsdoek en achteraf een telefoontje hoe de auto beviel.

Service
M. Mol
16/11/2018
8

prima en vlot

Service
Anton Wilhelm (Ermelo)
02/11/2018
9

Het is een plezier om klant te zijn bij Louwman Amersfoort. Afspraken worden nagekomen in een plezierige sfeer en er wacht mij als klant een aangename wachtomgeving waar ik in alle rust kan lezen/werken/koffie drinken. Bij Louwman Amersfoort heeft men begrepen wat service is.

Verkoop
S.J. McGowan (Driebergen)
02/11/2018
10

Goede service, fijne geholpen.

Service
V. Bakker (Ermelo)
02/11/2018
10

correct, behulpzaam en vriendelijk

Verkoop
Bertus van den Dikkenberg (Almere)
29/10/2018
8

Prettige ontvangst.Verkoper deed zijn best

Service
LFKlok (Leusden)
29/10/2018
9

Afspraak een vervangende auto met automaat was aan wezig. Voor mij heel belangrijk.

Service
O. Wouterse (Amersfoort)
29/10/2018
10

Snelle en goede service.

Service
p,a. klopstra (bennekom)
29/10/2018
9

ja zoals ik eerder vermeld heb is er een goede ontvangst bij de receptie je weet waar je aan toe bent geweldig.

Verkoop
Diny Giezenaar (Leusden)
17/10/2018
10

We worden altijd vriendelijk begroet als we de showroom binnen stappen.De medewerkers zijn bijzonder hulpvaardig, vriendelijk en hebben kennis van zaken.

Verkoop
Anna Danabet (Baarn)
11/10/2018
10

Fijne en snelle service. Bekwaam personeel en mooi en betrouwbaar merk.

Service
Frank Aerts (Amersfoort)
11/10/2018
9

Ofschoon de garantie al verstreken was, werden updates (stuurkolom en airbak) gratis uitgevoerd.

Service
Gerrit van der Zee (Hoevelaken)
11/10/2018
9

Louwman Amersfoort weet wat service en is klantgericht met een luisterend oor van de receptie.

Service
H. Ras (Maarssen)
11/10/2018
9

Ik heb een Auris occasion gekocht voor een goede prijs. Tijdens de hele verkoop werd ik als klant behandeld. Ook de aflevering was een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten.

Service
Niek van Doorn (Hoogland)
11/10/2018
9

Overzichtelijk en goed bereikbaar

Service
Dagmar van den Bogert (Leusden)
05/10/2018
8

thuis online een afspraak gemaakt, dat was onder de € 200.- aangekomen was het meer dan € 200.- .ik wil zelf graag ja of nee zeggen tegen extra kosten , komt opdringerig over . de rekening viel nog veel hoger uit , bijna € 800.- en daar ben ik wel tijdig over gebeld, had er geen goed gevoel over maar ben later terug geweest om dat te melden ;ik was inmiddels al 7 jaar wel tevreden en vond wel dat ik dat mocht melden dat ik dat dit keer niet was, ben toen uitermate vriendelijk ontvangen en heb uitgebreid uitleg gekregen over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd, al met al toen toch tevreden naar huis gegaan!

Service
H. Knigge (Amersfoort)
05/10/2018
9

Louwman Amersfoort is vriendelijk, accuraat, vakkundig, werkt tot mijn tevredenheid.

Service
Hans Rutteman (Amersfoort)
05/10/2018
9

Prima garage, niets mis mee.Ik geef maximaal een 9, dan blijft er altijd ruimte voor verbetering indien mogelijk.

Service
Rene vd haar (Amersfoort)
05/10/2018
7

Netjes geholpen. Helaas moet ik nog een keer terugkomen voor een aanvullende reparatie

Service
Henk Rosendal (Baarn)
27/09/2018
7

Bij de verkoop werd aangegeven dat de auto, een C-HR hybride, zuinig was. Dat klopt!!!! Maar ook dat de onderhoudskosten laag zijn. Dat klopt niet!!!. Iedere 15000km zo'n 240 euro vind ik veel en niet in verhouding met andere auto's.

Service
Bianca van Keeken (Amersfoort)
26/09/2018
8

Prima service, vriendelijke medewerkers en volledig onderhoud. Ik vind de kosten wel wat hoog, dus daar zou ik nog net iets meer inzicht in willen.

Service
Dhr. K. Voogt (Hoogland)
26/09/2018
10

Men is bij Louwman Amersfoort gastvrije, benadert de klant met waardigheid, over reparaties vindt uitleg plaats. Prima zo!

Service
Dhr Renes
20/09/2018
9

Bij aankoop van de auto prettig en vakkundig advies gekregen. Eerste onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Tot op heden prima geholpen bij de servicebalie.

Service
Dhr. M. de Wit (Leusden)
19/09/2018
10

Uitstekende service

Service
Rik (Amersfoort)
19/09/2018
0

Zeer onvriendelijk personeel die je niet het gevoel geven dat ze hun best doen om je te helpen. De kosten waren vooraf opgegeven maar bleken exclusief de manuren te zijn. Een onplezierige verrassing bij het betalen. Helaas is het de enige in de buurt, ik ga liever naar een ander.

Service
C. van Dam (Leusden )
13/09/2018
9

Ben zeer tevreden met het hele traject...

Service
Wil Voorn (Amersfoort)
13/09/2018
9

Het betrof een bezoek bij de occasions en we hebben toen een akkoord bereikt over de aankoop van een auto. Dat ging heel genoeglijk, rustig en vriendelijk.

Service
Roel Nooteboom (Amersfoort)
12/09/2018
6

Zoals eerder aangegeven onder het antwoord op vraag 2. betreffende klantvriendelijkheid en accuratesse.

Verkoop
Roel
12/09/2018
10

Kort maar krachtig: wat een fenomenale service!

Verkoop
Harry Stapel (Amersfoort)
05/09/2018
10

Prettig en vlot zaken doen

Service
Joop van Slooten (Baarn)
31/08/2018
8

Na eerdere problemen met offerte is afhandeling vlot verlopen. Ik hoop dat afhandeling met verzekering ook goed gaat. Ik moest n.l. een schadegarant factuur hebben en ik weet niet of de factuur die ik heb gehad daar aan voldeed. Vooraf zei men dat schadegarant geen probleem zou moeten zijn.

Verkoop
Aart van maanen (Amersfoort)
29/08/2018
10

Heel direct, no nonsens, ik had er een goed gevoel bij

Service
Henk Tuithof (hoogland)
15/08/2018
9

Omdat alles rond de onderhoudsbeurt netjes is afgehandeld

Service
W Lamme (Amersfoort)
15/08/2018
8

wordt prima geholpen. `ook bij zaken die je niet direct zou verwachten (ik kon niet rijden. Air]to werd opgehaald. Bravo.

Service
Dhr. N.C.van der Vecht (Leusden)
08/08/2018
9

Ben zeer tevreden, met de ontvangst, uitleg werkzaamheden etc, tijds afspraken, verrichte werkzaamheden

Service
Ed (Huizen)
08/08/2018
9

Klant vriendelijk

Service
Marc (Amersfoort)
18/07/2018
9

Betrouwbaar, oprecht en een oplossingsgerichte proactieve houding.

Verkoop
Annemarie de Bruijn (Zeist)
17/07/2018
10

Vriendelijke,correcte behandeling.En niet opdringerig.

Verkoop
T. E. DE VRIES (AMERSFOORT)
17/07/2018
10

Top service, voor en na de aankoop.

Service
Kees C
16/07/2018
8

Ze doen het allemaal gewoon goed wn efficient

Service
Dhr Klok (Amersfoort)
13/07/2018
8

Een prima service van Louwman. Prettig personeel en ik wist vooraf precies wat ik kon verwachten qua prijs. Niets op aan te merken!

Service
Mevr. G. Post (Edam)
13/07/2018
10

Vriendelijk, geduldig, duidelijke uitleg over het uitgevoerde onderhoud, gaf advies wat binnenkort vervangen moet worden, prijs kwam overeen met offerte, tijd voor onderhoudsbeurt liep niet uit was precies wat was gezegd. Uiterst netjes geholpen. Ik woon in Edam maar breng na wat vervelende ervaringen in Purmerend, mijn auto wel bij Louwman in Amersfoort. Daar heb ik de tijd en kilometers wel voor over.

Verkoop
Trudy (Amersfoort)
11/07/2018
10

Betrouwbaar, goede service, goede vakmanschap en informatie

Service
Rob Vis (Amersfoort)
09/07/2018
10

Het geheel is goed geregeld, je kan wachten met een kop koffie en er is wifi.

Verkoop
Mevr. Groenendijk (Amersfoort )
03/07/2018
10

Mooie zaak. Vriendelijk personeel. Wordt goed geholpen.

Service
Mevr. Jansen (Amersfoort )
28/06/2018
10

Vorig jaar heb ik deze Toyota nieuw gekocht. Zoals ik verwachte ben ik dit jaar weinig bij de dealer geweest. Alleen voor bandenspanning en jaarlijkse beurt. Ik wordt keurig en adequaat geholpen.

Service
HRJ de Geus (Leusden)
18/06/2018
7

De service van Louwman Amf is op zich prima, maar toch houd je als klant vaak het gevoel.... is dat mankement echt aanwezig en is dat zo erg?? In mijn geval bv. "roest op de remleidingen achter". Dan denk je, het zal wel, maar zo lang ik in auto's rij, en dat is toch 55 jaar heb ik dat nog nooit meegemaakt.

Service
Rogier Hofman (Amersfoort)
13/06/2018
8

Prettige goede service, duidelijkheid over de kosten, weinig verrassingen en die auto van me die blijft maar rijden, met weinig reparaties.

Service
Henri Smid (Amersfoort)
08/06/2018
9

Ik word door deze Toyota dealer vriendelijk en goed behandeld en ik zeg altijd bij pech gevallen langs de weg "dan had je maar een Toyota moeten kopen" sukkel.

Service
Dhr. W. Altena
06/06/2018
8

Wordt op een correcte en vriendelijke manier behandeld met een duidelijke uitleg over de te verwachten onderhoudswerkzaamheden.

Service
Eric van Nus (Leusden)
06/06/2018
8

Prettige garage, vriendelijk deskundig personeel

Service
Henny Bakker (Hoogland)
06/06/2018
10

iedereen is zeer correct en vriendelijk zonder dat dit overdreven voelt! Erg prettig

Service
John Luyks (Amersfoort)
06/06/2018
9

goede service, advies en afhandeling

Service
Gerard Jan Gielen (Amersfoort)
01/06/2018
10

Al 10 jaar klant bij deze dealer. Nog nooit een probleem of discussie gehad !

Service
J.A.J.M. van der Meulen (Soest)
01/06/2018
9

Een 10 voor een medewerker bij deze dealer.

Verkoop
Joke van den Berg (Baarn)
29/05/2018
8

Prima ontvangst, onderhandeling, info verstrekking. Specifieke detailkennis van auto in kwestie kan beter, scherper. De verkoper moet( bij aflevering)zich wel bewust zijn van adequate stijl gezien soort klant

Verkoop
Xeno Yurtgulu (Leusden)
29/05/2018
9

Een klant & service gerichte dealer met uitstekende communicatie in een prettige setting van begin tot eind.

Service
Dhr. G. van Tiel (Leusden)
24/05/2018
9

Goede en prettige ontvangst goede wachtruimte. Alles is goed verzorgd en ziet er netjes uit.

Service
Hr. J.L.Kerkhoven (Amersfoort)
24/05/2018
10

Ik schat dat ik zo'n 40 jaar cliënt ben bij Toyota. Daarvan ongeveer 30 jaar in Amersfoort. En nooit anders dan dik tevreden. Dat geldt voor controlebeurten, Apk's, reparaties alsook voor de aankoop van een andere auto. En de kwaliteit: prima!

Service
Mijndert van der Ploeg (Amersfoort )
24/05/2018
8

Goed geholpen. Vervangend vervoer is moeilijk te krijgen. Ik heb geen vervangend vervoer kunnen krijgen.

Service
Ronald Bobbert (Amersfoort)
24/05/2018
8

de service is correctduidelijke uitlegprijsopgave klopt met de uiteindelijke factuur,totale beoordeling: een bedrijf waar ik vertrouwen in heb en tevreden over ben

Service
Fam.van houte (Amersfoort)
23/05/2018
10

Bij de aankoop van onze nieuwe Toyota, na mijn auto ongeluk zijn we enorm goed geholpen. Bij de afhandeling en prijsbepaling van de oude auto. Over de service en klantvriendelijk heid zijn we elke keer weer tevreden.

Service
B.S. (Amersfoort )
16/05/2018
9

Goede garage, prima service.

Service
A. Verhage (Amersfoort)
04/05/2018
8

Over het algemeen zijn mijn ervaringen positief, maar dit keer waren er 2 storende gebeurtenissen. de eerste was dat ik erg lang bij de balie moest wachten terwijl er ogenschijnlijk een aantal mensen niet iets erg belangrijks zaten te doen (waaronder een verkoper die met zijn stropdas zat te spelen...). Daarnaast werd er bij de beurt geconstateerd dat de banden vervangen moesten worden en daar werd dan ook een offerte voor aangeboden, maar daar was ik niet blij mee om drie redenen: ik kon maar kiezen uit 1 soort band, dat was bovendien een band die niet erg goed scoorde op het onderdeel brandstofverbruik (en ik heb uiteraard niet voor niets een hybride gekocht) en de prijs was stevig. Uiteindelijk dus toch zelf, een betere band en aanzienlijk goedkoper, geregeld.

Verkoop
Joh. Duns (Soest)
02/05/2018
9

Gedurende het aanmeldingsproces bij Leaseplan hebben ze me voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb dat als zeer plezierig ervaren.Een paar dagen na levering van de auto belden ze om te informeren naar onze ervaringen met de Aygo.

Service
John Vianen (Amersfoort)
02/05/2018
10

Auto gebracht voor APK en onderhoud. Van tevoren zijn de (mogelijke) kosten duidelijk doorgenomen en vervangend vervoer was geen probleem. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van meerwerk. Meerdere garages hebben geprobeerd het probleem met mijn ABS op te lossen, alleen deze garage was in staat het probleem te verhelpen. Daarnaast gaf de monteur duidelijk info en uitleg, ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

Service
P.J. Voorthuijzen (Amersfoort)
02/05/2018
10

Ze doen hun uiterste best. En als ik iets vergeet te vragen kan ik hen dat niet kwalijk nemen.Er is altijd koffie en ze nemen de tijd voor je.

Service
S.Hartogsveld (AMERSFOORT)
02/05/2018
10

Netjes,goede uitleg enVriendelijk

Service
De heer Gj jans (Bennekom)
25/04/2018
10

Vriendelijk personeel , deskundig, alle tijd voor je, goede uitleg over de autoAl kom je 10 keer in Amersfoort ze hebben altijd tijd voor je

Service
Dhr. Van Zanten (Soest)
25/04/2018
8

goede,correcte, vriendelijke behandeling

Service
Rien Timmer (Amersfoort)
25/04/2018
9

Goede service en behandeling.

Service
Philip GROS (BAARN)
19/04/2018
10

Na enkele jaren weer teruggekeerd naar Toyota en daar heb ik totaal geen spijt van.

Service
Dhr. Munnikhuis (Leusden)
18/04/2018
2

De prijzen die gevraagd worden staan niet in verhouding tot de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Service
Jolanda (Zeist)
18/04/2018
2

Zonder overleg vervangen cq schoonmaken ze iets waar ik totaal geen toestemming voor heb gegeven. Daarnaast is de auto flink beschadigd tijdens het schoonmaken. Krassen op de lak.

Service
l.j. van der stroom (bosch en duin)
18/04/2018
10

Direct geholpen bij het probleem,service was zoals ik gewend bij Lexus 100%.Niets dan lof over de vriendelijke en informatieve mensen in deze vestiging.

Service
Martin Bakker (Hoevelaken)
18/04/2018
9

Nadat er onduidelijkheid was over een vervangen onderdeel werd er een afspraak geregeld met *** Nadat een monteur meekeek met ons en de prijs overdreven vond voor dit vervangen deel, werd dit netjes hersteld door **dmv geld terug storting. Perfect opgelost

Service
Fam. Switzer-Duim (Huizen)
12/04/2018
9

Toyota Louwman verleent uitstekende service. Sinds vijf jaar komen wij hier en zijn nog steeds zeer tevreden over onderhoud, dienstverlening.

Service
Dhr. V. Bakker (Ermelo)
28/03/2018
10

Zakelijk en vriendelijkHeldere afspraken vooraf, duidelijke terugkoppeling extra werk en op tijd klaar.

Verkoop
PC Otten (Amersfoort )
28/03/2018
9

Grote keuze aan voertuigen, werden netjes door de medewerkers geholpen

Verkoop
Jan miedema (Leusden)
21/03/2018
8

Ik werd professioneel behandeld. Dit is de eerste keer dat ik met het Toyota netwerk in aanraking ben gekomen. Ik ben positief. Mijn beoordeling bestrijkt echter een korte periode en heeft dus een betrekkelijke waarde.

Service
J.B.H. van Lierop
14/03/2018
7

ongeveer 30 jaar tevreden alleen de laatste jaren wisselingen van personeel.

Service
mevr. Van Zweden
14/03/2018
9

Aardig personeel, duidelijke werkwijze en afspraken, netjes gebeld met een prijsopgaaf vooraf en auto netjes weer afgeleverd. Prima, niks op aan te merken. Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is dat je al een bedrag betaald voor een leenauto waar je dan heen en terug van garage naar huis en vice versa in totaal binnen dezelfde stad zo'n 15 km mee rijdt en dat je dan wel moet aftanken of moet betalen voor die kilometers. Persoonlijk zou ik denken dat je daar al voor betaalt plus een stukje service tot een bepaald (lees beperkt) aantal kilometers. Misschien een suggestie!

Service
G.J.P. Dazelaar (Gert) (Soest)
09/03/2018
9

Goede/kundige mensen achter de balie en kundige monteurs

Service
Dhr. Dubelaar (Amersfoort)
28/02/2018
8

Na aanschaf van wagen lopen we hier in de service. Dat gaat elke keer prima, Louwman denkt mee met ons en stelt pro-actief zaken voor die kosten schelen en tijd besparen. Uitstraling van de showroom kan nog iets gastvrijer door ander gebruik van licht en koude / warmte regulatie.

Service
Martijn Mauritz
28/02/2018
8

Ga oplossingsgericht te werk als een klant een opmerking heeft

Service
Vincent Huisman (Amersfoort)
28/02/2018
4

Ik sta lang in de wacht(telefonisch en bij de balie). Foutief factuur. Slecht geluisterd naar mijn wens. Reparatie niet in 1 keer verholpen (4de keer pas).

Service
J. Jansen (Leusden)
22/02/2018
10

Het personeel van Louwman is zeer klantvriendelijk, zij verlenen uitstekende service, nemen met je door wat het onderhoud in houd. Mochten er toch extra zaken bij komen dan komen zij netjes overleggen en vragen of het akkoord is. Ook nemen zij voor het factureren alle zaken nog eens door met wat er precies allemaal aan onderhoud gepleegd is. Mijn auto wordt na het onderhoud altijd netjes gewassen weer bij mij afgegeven!

Service
R.H. Nieuwenhuis (Almere)
22/02/2018
8

Vriendelijk en kundig personeel. Uitstekende faciliteiten in de wachtruimte, jammer dat mijn onderhoud na anderhalf uur gereed was, had hier nog wel langer willen blijven werken!

Verkoop
Jos Vossensteyn (Amersfoort)
15/02/2018
9

Dit is een bijzonder klantgericht bedrijf waar men een zeer goede, vakkundige en transparante dienstverlening levert.

Service
hr b.g.a. vos
08/02/2018
9

Vak bekwaam en duiidelijk

Service
MJ Verheugen (Leusden)
24/01/2018
8

Goede, vakbekwame garage/ medewerkers en zelden zijn er verrassingen bij reparaties. Als dat wel het geval is wordt er goed vantevoren overlegd.

Service
Carel la-Lau (Baarn)
17/01/2018
9

Omdat ik steeds heel vriendelijk en goed ben geholpen.

Service
Rinus van Zandwijk (Leusden)
10/01/2018
9

Mooie showroom, vriendelijk personeel en prettig plekje voor de wachtende klanten met goede koffie of thee (met een koekje!)

Service
Dhr. W Warmerdam (Amersfoort )
04/01/2018
10

Uitstekende service , prima uitleg , goed overleg van aanvullend werk , mooi schoon afgeleverd.Slecht klein verbeterpuntje dat wachtende mensen achter de balie niet weten wie wordt geholpen en wie er achter de balie klanten helpt terwijl er énkele mensen achtet een computer zitten. Iets eerder gedag zeggen of laten merken dat je als klant bemt opgemerkt. In mijn eigen bedrijf gold altijd een regel bij binnenkomst direct begroeten en helpen binnen 4 minuten.

Service
Marieke J (Soest)
03/01/2018
9

Een meer adequate (telefonisch) medewerkster om een serviceafspraak te maken, een minder warrige werkplaats/service medewerker om afspraken mee te maken zou wat mij betreft mogelijk een 10 als waardering kunnen opleveren.

Service
L.F.Klok (Leusden)
28/12/2017
9

Zeer goede ontvangst al mijn wensen zijn naar mijn tevredenheid op gelost.

Service
mvr.klokker (amersfoort)
22/12/2017
10

prettige dealer die zijn klanten goed en vriendelijk weer op weg probeert te krijgen

Service
Olaf.prins (Leusden )
20/12/2017
9

Prettige manier van communiceren en maken van afspraken.

Service
Erik Kulesza (Amersfoort)
18/12/2017
8

goed, betrouwbaar, altijd antwoord op je vragen en goede service

Service
Anoniem
06/12/2017
8

goede ervaring

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Een 10 omdat alles gewoon klopt!

Service
Maria Reinders-Karg (Rhenen)
06/12/2017
8

Een 8, vanwege de telefoon, niet terug gebeld, het was druk. Het kan altijd beter!

Service
Mw. Van Rijswijk (Hoevelaken)
06/12/2017
9

Toyota is een auto waar je van op aan kunt. Wij hebben eerst een grote Picnic gereden, daarna de Verso Corolla en nu de Yaris. In totaal zo'n 20 jaar Toyota!

Service
T vd Heiden (Amersfoort)
06/12/2017
10

Zeer corect personeel

Service
Anoniem
30/11/2017
8

Altijd vriendelijk van te voren worden de werkzaamheden door gelopen en bij extra werkzaamheden die misschien nodig zijn wordt eerst overleg gedaan

Service
I. van Nieuwenhuizen (leusden)
29/11/2017
9

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant bij Louwman.Als er onderhoud gepleegd moet worden of de wielenwissel noodzakelijk is, dan kan ik altijd binnen redelijk korte tijd terecht.Als er onvoorziene zaken zijn, dan word ik daar altijd over gebeld en wordt er overlegd wat we zullen doen.De werknemers zijn vriendelijk en beleefd en de showroom ziet er fantastisch uit.Er is in die 10 jaar dat ik klant ben, misschien 1 of 2 keer iets niet helemaal goed gegaan.Ik vind het een fijn en betrouwbaar bedrijf.

Service
Gert Dijksterhuis (Amersfoort)
24/11/2017
7

Betrouwbare en plezierige verkoop, bereikbaarheid magazijn en onderhoud kan beter.

Service
Mevr. I. Kepel
21/11/2017
8

Belangrijk dat men betrouwbaar en serieus genomen wordt, vooral omdat het een mannenwereld is.Opvallend is wel dat het overwegend "blanke" medewerkers zijn. Komt elitair over.

Service
Henk Heinhuis (Amersfoort.)
15/11/2017
9

Goede en duidelijke afspraken met ons, goede service, vriendelijk personeel.

Service
Dhr.N.C.van der Vecht Leusden (Leusden)
08/11/2017
9

Positieve benadering van de medewerkers van de dealer in alle voorkomende onderdelen die besproken zijn.

Service
Hans (Almere)
08/11/2017
8

Goede service, duidelijke kosten, vriendelijk personeel

Service
Mevr. Groenendijk (Baarn)
08/11/2017
10

Auto wordt keurig gewassen afgeleverd. Personeel is vriendelijk. Onderhoud wordt goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
02/11/2017
9

De vriendelijke en goede service die ik elke keer als ik bi**** kom ervaar

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Bevalt goed

Service
Charles Greiner (Amersfoort)
01/11/2017
10

Goede service afhandeling schone auto leenauto wat wil je nog meer

Service
Mevr Frank-van Dalsen (Amersfoort )
23/10/2017
8

Perfecte service

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Prima, netjes en transparant

Service
Anoniem
18/10/2017
7

Het personeel is heel erg vriendelijk en wat ons betreft soms té. Daarnaast heb ik het idee dat er een zéér strakke planning is in de werkplaats waardoor men (soms) te druk is. De agressieve methodes van reclame maken werkt averechts.

Service
Inge Nierop (Amersfoort)
16/10/2017
10

Mijn langjarige ervaring met *** : vriendelijk, integer, vakbekwaam en servicegericht. Kortom, ik ben een rondom tevreden klant.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Goede service / duidelijk over werkzaamhen en kosten

Service
Anoniem
11/10/2017
8

Prima service en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Mooi interieur. Misschien wat meer nieuwe modellen in showroom.Zoals gt86

Verkoop
W(im) Veldhuizen (Hoevelaken)
11/10/2017
9

goede service, goede begeleiding en voorlichting

Service
Anoniem
04/10/2017
10

Perfected service

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Uitstekende en betrouwbare medewerkers!

Verkoop
Patrick van Dinter (Amersfoort)
27/09/2017
10

Persoonlijke benadering

Verkoop
Yvonne van Bentum (Leusden)
27/09/2017
10

Super service, vriendelijk, goede uitleg, meedenkend.

Verkoop
Hendrik en Corina (Maarsbergen)
20/09/2017
10

Hele plezierige verkoper, niet opdringerig. Dat past ons, en natuurlijk de CHR, een hele mooie en fijne auto.

Service
Dhr A. Koornneef (Lelystad)
14/09/2017
10

Ben zeer tevreden over de deskundige service en onderhoud door het hele team.Ontzettend klantvriendelijk personeel wat goed meedenkt.Gezellige wachtruimte met lekker cappuccino voor het geval je toch even moet wachten.En handig: WiFi !!

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Klantvriendelijk, werkzaamheden verricht conform de offerte en binnen de afgesproken tijd.

Verkoop
P Pijper (Amersfoort )
13/09/2017
8

Goede en nette behandeling.goede voorlichting.

Service
Anoniem
07/09/2017
10

Goed bereikbaar ,keurig ontvangst ,koffie aan geboden en uitleg over de reparatie en men kan op gemak even de showroom in om div wagens te bekijken zowel nieuw als gebruikte.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Prima ontvangst. Slechts een ding viel mij tegen. Vaste prijs voor onderhoudsbeurt wordt toch verhoogd met kleine dingen.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Zeer goed geholpen en ik kreeg daarbij meerdere onverwachte extra's

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Prima tevreden

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
30/08/2017
8

Net bedrijf keurig mensen bedrijfs breed top??

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
9

Alles prima op 1 punt en dat is dat ik een auto moet huren als de mijne in onderhoud is

Service
Anoniem
30/08/2017
7

Het is mijn eerste bezoek aan dit bedrijf, dus ik kan niet vergelijken ten opzichte van eerdere bezoeken. Ik ben best tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn auto (onderhoudsbeurt en APK). Ook vooraf telefonisch overleg voordat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden, te weten het noodzakelijk vervangen van twee banden en advies over andere zaken (of dit wel of niet noodzakelijk was), heb ik erg op prijs gesteld. Er waren in de communicatie vooraf wat onduidelijkheden (achteraf pas vast te stellen) over vervangend vervoer op de dag van onderhoudsbeurt en uitleg/reden waarom korting wordt toegepast op levering van banden op de factuur ontbrak. Wordt de korting gegeven om mij als klant te behouden, of was de leverancier van de banden zo gul die dag? En wordt die korting ook aan andere klanten gegeven?

Service
M. de Wit (Leusden)
30/08/2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de verrichte werkzaamheden en de daarbij gegeven service.

Verkoop
Peter J. Voorthuijzen (Amersfoort)
30/08/2017
10

Geen klant is daar tevergeefs. Ik kwam binnen en binnen 5 minuten lyrisch. Ik kreeg direct een proefrit en de "oude"auto werd gelijk bekeken en prijsopgave gedaan. Of het "verkooppraatje" goed was? Ik had binnen 3 dagen een Toyota C-HR Hybrid. HEERLIJK.

Verkoop
Anoniem
22/08/2017
10

Goed toegankelijk, vriendelijke en eerlijke mensen

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

goeie sfeer leuke mensen

Verkoop
Anoniem
11/08/2017
10

Vriendelijke mensen, prima service. De opgestuurde video's waren een genot om naar te kijken.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en werken klantgericht. Vooraf duidelijke prijsopgave en dan komen er achteraf nooit verrassingen. Zelfs over het (vooraf niet voorzien) vervangen van iets kleins word je gebeld (uit vele jaren ervaring met andere dealers weet ik dat dat vaak gewoon maar gedaan wordt en dan zie je het pas op de rekening). Super, ga zo door!

Service
Martijn Mauritz
09/08/2017
8

Nette uitstraling. Prima koffie cq wachtruimte. Soms wel wat lang wachten bij de balie. Vriendelijk personeel. De banden van de leenfietsen mogen wel wat regelmatiger gecontroleerd worden, deze waren wat zacht.

Verkoop
J.M. Jansen (Amersfoort)
07/08/2017
10

De persoonlijke benadering van de verkoper en het meedenken over de technische aspecten m.b.t. de speciale carwrapping van mijn auto. Speciale service voor een, voor mij, heel bijzondere auto.

Service
PG.Lodder (Ermelo)
28/07/2017
7

Omdat de service naar de cliëntgericht wat minder is geworden !

Service
Anoniem
26/07/2017
10

vriendelijk personeel. Ik word altijd netjes geholpen.

Verkoop
Rien Timmer (Amersfoort)
26/07/2017
9

Fijne garage en kundige medewerkers.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

service, communicatie een klantgerichtheid

Service
Anoniem
24/07/2017
9

mensen doen erg hun best

Service
Serdar Kutlubay (Amersfoort )
24/07/2017
10

Ik kom daar nu 7 jaar en al die jaren ben ik zeer vriendelijk en goed behandeld. Mijn auto is altijd netjes maar vooral in top staat afgeleverd! Super bedrijf met een top personeel!

Service
Jan Kerkhoven (Amersfoort)
13/07/2017
9

Het is bij Toyota altijd prijs: beleefd, vlot, deskundig. Je weet haast van tevoren: je wordt prettig te woord gestaan.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Uitmuntend bedrijf. Verleent een uitstekende service. Kwam met een adequate en snelle oplossing om een probleem te verhelpen. Kwamen meteen in actie toen bekend werd dat Toyota Euro Care op dat moment lange wachttijden had

Service
Anoniem
30/06/2017
9

prima service; uiterst vriendelijke en behulpzame receptie;reparatie naar volle tevredenheid;prijsopgave klopte 100%

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zowel het verkoop personeel, alsmede alle medewerkers behandelen je met uiterste vriendelijkheid en weten waarover ze praten zonder te puschen.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zowel het verkoop personeel, alsmede alle medewerkers behandelen je met uiterste vriendelijkheid en weten waarover ze praten zonder te puschen.

Service
jan duijf
30/06/2017
8

Zeer te vreden ' receptie 'werkplaats 'personeel ' alle
Een pluim verdiend!!!! 9 of 10 halen is echter is toch wel een beetje overdreven niet???

Service
Kees Cassee (Leusden)
27/06/2017
9

Tienen bestaan niet! Indien wel, ligt de quality assurance op zijn gat.
Ik word altijd goed ontvangen; men kent mijn naam! En daarmee wordt de dienstverlening persoonlijk.
En daarover ben ik zeer tevreden!

Service
Anoniem
26/06/2017
8

Aardig personeel....alles gedaan op de afgesproken tijd

Service
Arie Rens (Leusden)
26/06/2017
9

Nog beter zal niet eenvoudig zijn, dat is vroeger wel eens minder geweest.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Het is allemaal correct, maar het zou iets vriendelijker kunnen zijn.

Service
Mevr E van Beek-Somer (Amersfoort)
20/06/2017
10

Nogmaals ben altijd correct geholpen en te woord gestaan . chapau!

Service
Mw. Salomonson
20/06/2017
7

Mijn auto gaf aan dat er een storing was maar ze hadden in eerste instantie geen tijd en moest later in de week bellen om een afspraak te maken, toen heb ik aangegeven dat ik naar een andere dealer zou gaan en toen kon het in een keer wel. Beetje raar als je daar al jaren komt.

Service
Anoniem
01/06/2017
8

Prima service en communicatie!

Service
Anoniem
31/05/2017
9

10 op tijd waarschuwen dat de reparatie niet op afgesproken tijd volledig kan worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
31/05/2017
7

Niet alles verloopt soepel

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Prima service, vriendelijk personeel zowel bij verkoop als bij service.

Service
Anoniem
29/05/2017
9

Prima in orde

Service
Anoniem
26/05/2017
8

Medewerker receptie werkplaats heeft er alles aan gedaan mij tel informeren. Top.
Wel jammer is dat niet alle onderdelen voldoende op voorraad zijn om de betreffende te vervangen onderdelen in 1 afspraak te vervangen. Nu moet ik nog 1 keer van alles regelen want ermoet nog een 2e afspraak hiervoor gemaakt worden.

Service
Dhr. A. Beishuizen (Doorn)
24/05/2017
9

Uitstekende service.

Verkoop
B. Sprokholt (Soest)
17/05/2017
10

Verkoper denkt mee in oplossingsrichtingen. Verkoper stuurde een leuke video toen de auto bij de dealer was gearriveerd. Verkoper hield me op de hoogte van het hele proces. Verkoper nam contact op met leasemaatschappij om de laatste puntjes op de i te zetten. Verkoper reageert vlot op mail.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
10

Ter zake kundige medewerkers, zeer oplossingsgerichte houding, inlevingsvermogen om tot de juiste keuzes te komen. Gastvrije en servicegerichte aanpak.

Service
Anoniem
11/05/2017
9

Omdat het een Prima bedrijf is

Service
Hr J.m.h.j Ansinger (Soest)
03/05/2017
8

Ik ben netjes en snel geholpen.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Zeer correct Behandeld.

Service
Joost van der Veer (Amersfoort)
26/04/2017
10

Zeer tevreden over de service. Afspraken worden netjes nagekomen. Niets is ze teveel. Ze doen echt een stapje extra voor je. Top!

Service
Stefan Treep (Bunschoten)
26/04/2017
9

In het verleden enige onenigheid gehad, maar nu alles is uitgepraat en er echt is gewerkt aan de klantenservice, kan ik mij geen betere plek bedenken voor het onderhoud aan mijn Aygo.
Met een goed gevoel en een lach op mijn gezicht de rekening betaald, dat gebeurd niet vaak.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Meestal loopt het goed

Service
Anoniem
18/04/2017
8

Een fijne en correcte afhandeling van de service beurt van mijn auto. Ik kan er weer 15.000 km mee door.

Service
Ademi (Amersfoort )
12/04/2017
7

Jammer dat niet alle werkzaamheden in een keer niet zijn vericht moet weer terug voor vervolgafspraak ook al was met dealer 2 weken eerder en afspraak voor grote onderhoudsbeurt gemaakt.
Receptie zoals altijd super vriendelijk.

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Wij kunnen Louwman amersfoort bij iedereen aanbevelen

Service
Dennis Mulder (Amersfoort)
05/04/2017
9

Vriendelijke en goede service!

Verkoop
Marco
05/04/2017
10

Een zeer nette service bij aanschaf van een private-lease Aygo, werd tijdens het afleverproces goed op de hoogte gehouden en kon zelfs mijn oude auto inruilen!

Service
René Kuperus (Amersfoort)
05/04/2017
10

Altijd een fantastische service en vriendelijke behandeling. Krijg altijd goed en bruikbaar advies. Eén voordeel hebben ze wel: met Toyota's krijg je (vrijwel) nooit problemen, dus blijven de klanten tevreden !!

Service
Dhr.H.Horlings (Amersfoort)
30/03/2017
10

Ik wordt altijd correct geholpen,zonder ook maar één klacht.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Prettig, deskundig, transparant en vriendelijk

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
10

Uitstekende service, gekoppeld aan heel goede kwaliteit en klantvriendelijkheid zorgen er voor dat ik niets te wensen overhoud bij deze garage.

Service
Mevr. E.A.M. Kochen (Odijk)
20/03/2017
10

Personeel zeer informatief, correcte behandeling en klantvriendelijk. Dit alles in een sfeervolle prettige ambiance.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Zeer goede prijs

Service
Dhr. P. Dijkstra
16/03/2017
9

Vriendelijke, correcte en duidelijke behandeling en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Verkoop
Jan Hazelaar (Baarn)
16/03/2017
10

Bij de aankoop en aflevering van onze nieuwe Toyota c-hr, zijn wij uiterst prettig geholpen en goed geinformeerd, met name over het voor ons nieuwe hybride systeem. De gehele ambiance spreekt ons erg aan en geeft ons vertrouwen voor de toekomst. Wij voelen ons als nieuwe klant erg welkom en gewaardeerd.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Louwman Amersfoort: Een mooie showroom met nog mooiere modellen van het merk Toyota.
Op zoek naar een nieuwe auto met inlevering van mijn oude auto, dat was de reden van mijn bezoek.
Ik werd goed voorgelicht, en na een proefrit kon ik al snel mijn keuze maken. De aflevering vond op mijn tijd plaats.
Als een "kado" stond mijn nieuwe Yaris klaar en na een kennismakingsrondje en een goede uitleg kon ik wegrijden....

Verkoop
Margrit Ravestijn (Zeewolde)
02/03/2017
10

Een van de verkopers is bij iedere Toyota weer met mij gaan zitten. Samen zijn wij altijd tot de beste oplossing gekomen. Dit is uniek!! Zo iemand moet Louwman koesteren. Maar ook de service in de werkplaats is super! Ik zal nooit meer een auto ergens anders kopen!!

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Als klant wordt je goed behandeld = vriendelijk personeel en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Wij zijn naar volle tevredenheid en zeer professioneel geholpen bij de oriëntatie en uiteindelijke aanschaf van onze C-HR

Verkoop
Gytha Rengers (Utrecht)
01/03/2017
10

Vriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

Zeer vriendelijk ontvangen, goede uitleg over alles en een super leuke aflevering van mijn auto

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Aardige verkoper. Hij heeft niet geprobeerd mij zaken aan te smeren die ik toch niet wil, maar heeft me wel gewezen op een aantal accesoires die ik thuis ook al bedacht had.
De door mij gewenste Auris was snel leverbaar.

Verkoop
Hans de Bruin (Hoogland )
22/02/2017
9

Correct, persoonlijk, klantgericht

Service
Anoniem
21/02/2017
10

Ze helpen gelijk bij problemen. Wachttijd is kort

Service
Anoniem
14/02/2017
8

Mooi bedrijf, goed en bekwaam personeel.

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
9

Zeer nette behandeling, geen loze praatjes. Goed en duidelijk contact met adviseur.

Service
Anoniem
14/02/2017
10

zeer teverden met Amersfoort

Service
Mevr. L. van Deursen-Scheffers (Amersfoort)
14/02/2017
10

Prettig en vertrouwd. Luisteren goed naar je

Verkoop
manon (amersfoort)
20/01/2017
10

Alles was duidelijk. afspraken zijn nagekomen. verkoper was vriendelijk. geen onaangename verassingen. goed contact. goed bereikbaar. Snelle service.

Verkoop
Anoniem
14/12/2016
10

Prima ontvangen en goede service

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Ik heb een goede en snelle service gehad met duidelijke uitleg over mijn mogelijkheden. Top service! !

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

gewoon goed

Verkoop
Fam. van de Beek (De Meern)
09/12/2016
10

Uitstekend te woord gestaan en zeer vriendelijk personeel,nette service en uitleg bij aflevering.
Kregen zelf een filmpje met de auto nog afgedekt en alleen het kenteken zichtbaar.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Uitstekende service en kwaliteit.
Vriendelijk personeel.
Vooraf prijsopgave.
Prettige sfeer.

Service
Carolien Groenestein (Amersfoort)
23/11/2016
8

Personeel zowel.bij receptie als werkplaats is top!

Service
Margrit Ravestijn (Zeewolde)
08/11/2016
10

Samen wordt er altijd gekeken wat de mogelijkheden en wensen zijn. Wij komen er altijd goed uit.

Service
Fam. van de Beek (De Meern)
03/11/2016
10

Uitstekend te woord gestaan en zeer vriendelijk personeel,nette service en uitleg bij aflevering.
Kregen zelf een filmpje met de auto nog afgedekt en alleen het kenteken zichtbaar.

Service
Anoniem
26/10/2016
10

Alles werd correct, vriendelijk en tot volle tevredenheid afgehandeld.

Service
Anoniem
26/10/2016
8

Betrouwbaar en kom de afspraken na

Service
C.B. van Kesteren (Amersfoort)
26/10/2016
10

klantvriendelijk, deskundig, ik voel me ruim 50 jaar prettig bij Toyota

Service
Anita van der Bilt van Emmen (Spakenburg )
25/10/2016
10

Prima service. Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
20/10/2016
10

gewoon goed

Service
Mevr. H. Lammertsma van der linden (Amersfoort)
20/10/2016
8

Zeer vriendelijk,hoffelijk,houden zich aan afspraken

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Correct behandeld.

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Professioneel en doen wat zij beloofd hebben

Service
Donna Van Dalsen (Amersfoort)
07/10/2016
10

omdat de dealer mij altijd correct en klantvriendelijk heeft behandeld .
en ook de kosten op een aanvaardbaar niveau bleven .
Even ophalen of een leenauto is nooit een bezwaar .

Service
Anoniem
06/10/2016
9

correct behulpzaam kundig

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Prima ontvangst, uitleg van eventuele opties, goede uitleg over factuur en een medewerker die na afloop meeloopt naar de auto.

Service
Ruud Schulten (Amersfoort)
05/10/2016
10

Mijn Toyota Yaris is 11 jaar oud, rijdt nog als een zonnetje en ik ben ervan overtuigd dat het prima jaarlijkse onderhoud in sterke mate bijdraagt aan de levensduur. Geweldige service en onderhoud, alle werkzaamheden worden vooraf overlegd en sta achteraf nooit voor financiële verrassingen. Met mijn karretje word ik als een vorst behandeld!

Service
Kees Cassee (Leusden)
04/10/2016
9

Ben van meet af aan (1996) uitstekend behandeld. Ik ben geen monteur en kijk niet onder de motorkap. Ik vertrouw de mensen hier die dat wel doen.

Service
mevr H.J Pater-Koning (amersfoort)
30/09/2016
10

Ik word daar altijd naar tevredenheid als klant behandeld

Service
Andy Shao (Amersfoort)
28/09/2016
10

just feel it is good

Service
Anoniem
15/09/2016
8

Nette dealer, met juiste ervaren medewerkers met verstand van zaken. Geven goede uitleg over wat er uitgevoerd gaat worden en op tijd gebeld welke zaken er verder spelen naast de grote beurt

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Ik ben pas 2x geweest maar beide keren een prettige en goede ervaring.

Service
Thea Palte-Lowies (Amersfoort)
12/09/2016
10

Zowel het personeel als de wachtruimte zijn prima in orde. Ontvangst bij de balie is vriendelijk, wachtruimte is schoon en goed voorzien van kranten en koffie/thee en fris.
Als de auto klaar is , loopt er iemand mee naar de auto. Stoelen worden ontdaan van beschermplastic en soms is er ook nog een kleine attentie.

Service
Anoniem
18/08/2016
9

Alles was in orde

Service
Mevr. F.C.Eek-Moltzer (Leusden)
15/08/2016
10

Zeer tevreden over het bedrijf, persoonlijke benadering, service, kortom: geen ander merk auto en geen andere dealer!

Service
Anoniem
10/08/2016
10

Ik heb een goede en snelle service gehad met duidelijke uitleg over mijn mogelijkheden. Top service! !

Service
Henk Tuithof (Hoogland)
04/08/2016
9

Vanwege de service en het nakomen van de afspraken en het van te voren aangeven wat er vervangen zou moeten worden en de prijsopgave daarvan

Service
Ed van Daele (Huizen)
25/07/2016
9

klant vriendelijk ,op tijd geholpen, nette prijs

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

Prima uitleg en advies

Verkoop
L. Staal (Hoevelaken)
19/07/2016
10

Ik ben buitengewoon tevreden over de begeleiding bij de aankoop van de Toyota Auris: prettig, deskundig en zeer dienstverlenend. De aflevering was feestelijk en de nazorg was prima.

Verkoop
Anoniem
15/07/2016
10

De ochtend dat ik mijn aygo kwam halen was echt feestlijk zoals hij daar als een groot cadeau ingepakt stond.
De verkoper ontving ons gezellig met koffie .
Hij was zeer attent en deskundig in zijn uitleg.
Daarom krijgt hij van mij een 10!

Service
Anoniem
14/07/2016
10

De medewerkers zijn duidelijk over wat er gaat gebeuren en komen hun afspraken na. Van te voren is duidelijk wat de kosten worden. Eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn worden altijd besproken voordat deze worden uitgevoerd.
Ik werd verrast door een ster in mijn ruit die volledig werd hersteld zonder dat ik hier iets voor hoefde te betalen, omdat ik een pechhulpkaart had (die ik al gratis had gehad)

Verkoop
Brigitta kellerman (Amersfoort)
13/07/2016
10

Dit cijfer is puur en alleen voor een van de verkopers. Wij zijn een keer geweest en toen was deze verkoper niet aanwezig en toen zijn wij op een niet zo nette manier te woord gestaan en hadden bijna van de koop afgezien. Het was dat die goede verkoper later terug was en wij uiteindelijk bij hem de autohebben gekocht. Die andere meneer verdient geen schoonheidsprijs.

Service
Mevrouw. E.A.M.Kochen (Odijk)
13/07/2016
9

Ontvangst door receptionist zeer correct en afhandeling naar tevredenheid.

Verkoop
B.W.de Graaf (Maartensdijk)
08/07/2016
10

Altijd goed behandeld

Service
A. Ademi (Amersfoort )
06/07/2016
10

Goed betrouwbaar en Vrindelijk personeel
Auto loopt weer als nieuw.
Kosten van onderdelen extreme hoog

Service
Anoniem
06/07/2016
9

Goede service van behulpzame en goede mensen voor een verrassend goede prijs

Service
Anoniem
01/07/2016
10

Goede service

Verkoop
Erwin en Marianne (Amersfoort)
29/06/2016
10

Goede, vriendelijke en persoonlijke service

Service
Dhr. A. Rens (Leusden)
27/06/2016
9

Een 9 is zeer goed.

Service
Anoniem
23/06/2016
10

Alle medewerkers zijn erg vriendelijk
je wordt rustig en netjes geholpen
prettige sfeer bij de dealer en alles ziet er netjes uit
of je nu voor onderhoud, een nieuwe auto komt of een lampje vervangen je wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen

Service
Arie Koornneef (Lelystad)
22/06/2016
10

Gewoon super goed en deskundig personeel.
Heel klantvriendelijk, meer dan uitstekende service.
Kom altijd graag terug.
Dankzij Toyota Louwman Amersfoort heeft mijn Prius er al meer dan 330.000 km op zitten.
Chapeau!!

Verkoop
Francina Hooft (Amersfoort)
22/06/2016
9

Goed en correct behandeld

Verkoop
Anoniem
17/06/2016
10

Hebben een goed gevoel over de dealer, alles tot in de puntjes geregeld!

Verkoop
bekema (amersfoort)
17/06/2016
9

goede dealer. bekend. vertrouwd. waar voor je geld. denken mee. mooie locatie.

Service
Meneer Jans (Bennekom)
15/06/2016
10

Klantvriendelijk goede uitleg, duidelijk laten zien wat er aan de hand is ,goede uitleg over de pechhulp

Verkoop
Ronald Jansen (Amersforot)
15/06/2016
10

Prima Toyota dealer waar ik mij heel erg welkom voel. Men weet zelfs mijn naam als ik de zaak binnenkom. Waar maak je dit nog mee?
En zowel de verkoop, werkplaats, receptie verdienen een dikke 10. Een bedrijf die ik al mijn vrienden/kennissen aanbeveel.

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
10

uitstekende aflevering van de Aygo na de hartelijke ontvangst.
goede gedegen uitleg van alle features, ook zeer vrouw-vriendelijk gedaan.
zien met vertrouwen de eerste onderhoudsbeurt te gemoed na het voorstellen van de service-medewerkers en monteurs.
lijkt me voor de medewerkers ook een prettig bedrijf om te werken.
goede sfeer.

Service
Dhr.J.L.Kerkhoven, Amersfoort (AMERSFOORT)
01/06/2016
10

Ook wat betreft aanschaf van een andere auto kon dat altijd met de meeste voldoening afgehandeld worden.

Verkoop
Koos Huisman (Hoevelaken)
01/06/2016
10

Prima gesprek, juiste afhandeling en instructie en alles volgens afspraak.

Service
Andre Beishuizen (Doorn)
25/05/2016
10

Zeer tevreden met de uitstekende service.

Service
ruud van zwieteren (Amersfoort)
25/05/2016
9

Zeer klantvriendelijke benadering, door de deskundige en transparante uitleg voel ik mij serieus genomen en heb ik vertrouwen in deze dealer

Service
BJ Fonken (Soest)
19/05/2016
8

Vriendelijk, goede service.

Verkoop
Carla Aijtink (Baarn)
17/05/2016
10

Omdat het hele proces bijzonder vlot vriendelijk en goed is verlopen en met aandacht voor de koper/leaser!

Service
Dhr. G. van Tiel (Leusden)
11/05/2016
9

vriendelijke en correcte ontvangst en prima afhandeling van de onderhoudsbeurt

Verkoop
Rob G. van Zanten (Soest)
11/05/2016
10

Uitstekende en attente behandeling tijdens offerte-, aankoop- en afleveringstraject.

Verkoop
Wim van Diemen (Amersfoort)
11/05/2016
9

Ben erg goed geholpen

Verkoop
H.J.M.van der Wedden (Leusden)
10/05/2016
10

Netjes geholpen verkoper bood gelijk een proefrit aan

Verkoop
Mijndert van der Ploeg (Amersfoort)
10/05/2016
10

Top geholpen door de verkoper die goed verstand van zaken heeft.

Service
Anoniem
06/05/2016
10

ben erg tevreden over de gemaakte afspraak en uitvoering van de garage .
Alles is correct verlopen.

Verkoop
Hr. W.J.Barendregt (Amersfoort)
06/05/2016
10

Ben uitstekend geholpen door verkoper en hij heeft mij zonder er om te vragen tijdens het hele proces regelmatig ongeïnformeerd en voorzien van nuttige informatie

Service
Evert Epping (Amersfoort)
04/05/2016
10

In al de jaren dat ik Toyota rij heeft Toyota zich een uitstekende dealer betoond. Van mij zal niemand ook maar een zweem van een klacht vernemen. Daar is ook geen enkele reden toe. Je kan je simpelweg geen betere dealer wensen. En ik spreek uit ervaring. Voorheen reed ik Volkswagen. Wat was dat slecht. Duizenden guldens kwijt aan allerhande zaken die het begaven.

Verkoop
Ronald Jansen (Amersfoort)
04/05/2016
10

Een prima garage. Komen hun afspraken heel correct na en zijn niet klaar nadat het verkoopcontract getekend is. Bijzonder is dat de medewerkers ook contact houden tijdens het afleverproces maar ook nadat de auto al is afgeleverd. Van mij alle complimenten voor de medewerkers van Toyota Amersfoort. Zou geen andere garage willen.

Service
Anoniem
29/04/2016
7

Prijs was hoger dan prijsopgave via de officiële site

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
10

Kundig en vriendelijke service

Service
Dhr. W.B. Steggerda (Leusden)
29/04/2016
9

uitleg over de te verwachten werkzaamheden en de kosten. De afhandeling van coulance regeling. Prima.

Service
Robert den Daas (Almere)
29/04/2016
10

Keurig netjes behandeld en top service verleend

Service
Anoniem
22/04/2016
9

Een prettig contact en correcte behandeling.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Goede service en altijd vriendelijke mensen!

Service
Anoniem
20/04/2016
8

klantvriendelijk. betrouwbaar effectief

Service
antoinette andeweg (soest)
20/04/2016
9

De mensen die bij mijn dealer werken zijn vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Carolien Groenestein (Amersfoort)
06/04/2016
10

Fantastische personeel...van afdeling verkoop tot medewerkers werkplaats!

Service
Hans van den Berg (Bunschoten)
06/04/2016
7

remkabel moet al vernieuwd worden 260 euro! bij mijn eerste grote beurt.

Service
Anoniem
05/04/2016
8

goede service

Service
Anoniem
30/03/2016
9

De medewerkers komen zeer professioneel over. Je wordt snel en netjes geholpen. De koffie smaakt uitstekend en na de servicebeurt krijg je de auto ook nog eens brandschoon terug.
De auto rijdt als een zonnetje, dus ik neem aan dat de servicebeurt helemaal goed is uitgevoerd.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Ik ben zeer te spreken over de goede service en klantgerichtheid. Zeer aardige medewerkers. Men heeft met mij de verschillende mogelijkheden qua onderhoud met mij besproken. Hij keek goed naar mijn persoonlijke situatie. Ook hebben zij mijn auto opgehaald en teruggebracht zodat ik thuis kon blijven bij mijn kind. Dit waardeer is zeer.

Service
fam bekema (amersfoort)
21/03/2016
8

Het is een goede dealer. vriendenlijk en bekwaam personeel. staan open voor veranderingen en suggesties. je voelt je er welkom.

Service
N. Bouter (Amsterdam)
18/03/2016
9

Ik ben er niet van op de hoogte gebracht dat Toyota geen herinnering meer stuurt voor het jaarlijkse onderhoud waardoor mijn pechhulp verliep. Maar dit is naderhand naar alle tevredenheid opgelost.

Verkoop
E. Hamer
11/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk, heldere uitleg van de auto, verkoper zorgt ervoor dat je nieuwe auto kopen een feestje is.

Verkoop
Johan Woudenberg (Amersfoort)
03/03/2016
10

Open in het contact, meedenkend bij het zoeken van oplossingen, niet opdringerig, maar attent en ruimtegevend.

Service
Caresse (Hoevelaken)
02/03/2016
10

Toen ik mijn auto aan ging schaffen ben ik goed geholpen door de verkoper, hij heeft de tijd genomen opties door te spreken en hielp mij in mijn keuze. Ook voor de kleine beurt van mijn auto ben ik goed geholpen. Wanneer ik contact zocht kreeg ik direct gehoor en antwoord, heel prettig! Ik ben zeer tevreden over Toyota Louwman te Amersfoort.

Service
Jan van der Veer (Amersfoort)
25/02/2016
10

Zeer correcte behandeling. Uitermate vriendelijk personeel van monteur tot receptionist. Iedereen begroet je.

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Plezierig en correct. Geven tijdig de juiste informatie over noodzakelijke reparaties, prijs e.d.

Service
Cor Besselsen (Putten)
24/02/2016
9

Vriendelijk / heel behulp saam /en mee denken met de situatie die ik op dat moment heb gehad.

Service
Anoniem
16/02/2016
9

professioneel, klantvriendelijk, persoonlijk en snel geholpen.

Verkoop
Leen Hordijk (Hoevelaken)
16/02/2016
10

Vakkundig, luisterend, begrijpend en niet opdringerig.

Service
A.A.M Giezenaar (Leusden)
10/02/2016
10

De service is altijd top. Het contact met de medewerkers uitstekend.

Service
Anoniem
08/02/2016
10

Vriendelijke medewerkers, goede service, ontspannen sfeer. Uitleg over uitgevoerde werkzaamheden is prima.

Service
Wilma Tingelaar (Baarn)
08/02/2016
10

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de reparaties zijn altijd naar volle tevredenheid. Als een medewerker koffie pakt vraagt hij ook altij of de mensen in de wachtruimte nog iets willen.

Service
Anoniem
05/02/2016
9

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Goede service

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Goede service, goede informatie

Service
Henri Bückmann (Baarn)
28/01/2016
10

Omdat de service altijd uitstekend is en er veelal op een servicebeurt kan worden gewacht. Uitstekende wachtruimte met koffie/thee e.d , kranten en tijdschriften en mogelijkheid met pc te werken.

Service
Martijn Mauritz (Amersfoort)
27/01/2016
8

Prima en betrouwbaar. Ik heb een 8 gegeven, maar ik ken ze nog niet zo goed, vandaar dit cijfer.

Service
Jan Ravestijn (Zeewolde)
20/01/2016
10

Uitstekende service betreffende aankoop-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden

Verkoop
Annewil van 't Zelfde (Amersfoort)
15/01/2016
10

Klantvriendelijk, snel geholpen.

Verkoop
Dhr. J. van Zuthem (Amersfoort)
15/01/2016
10

Uitstekende service, deskundig personeel, medewerkers nemen alle tijd en dringen niets op.

Service
Carel lalau (Baarn )
13/01/2016
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Verkoop
Yvonne M.F.Merkx (Amersfoort.)
13/01/2016
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
06/01/2016
9

Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg

Service
Menno Dekker (Leusden)
06/01/2016
10

Altijd naar tevredenheid geholpen, aardige verkopers/ medewerkers en een auto die werkelijk zijn reputatie nakomt!
Toyota is voor mij het meest betrouwbare merk dat bestaat!

Service
PG.L (Ermelo)
06/01/2016
10

Prettige ervaring met Toyota in het algemeen, Na ongeveer een jaar of 20 Toyota te hebben gereden!!

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Behandeling is klantgericht en zorgvuldig

Service
Anoniem
30/12/2015
10

Tevreden

Service
Bert de Vries (Amersfoort )
30/12/2015
8

Terug geven auto gaat slordig, auto "half" gewassen , ongevraagd . Geen prijsopgaaf.
Medewerkers schieten in de stress als t ff moeilijk wordt....
Als er iets fout gaat of is gegaan neemt men niet de moeite excuus aan te bieden, maar gaat stilletjes het foutje wegpoetsen. Zonde.....
Ik proef overigens wel de goede bedoelingen!!

Service
tamara (soest)
23/12/2015
8

omdat ze correct hebben gedaan een prettige garage

Service
Anoniem
16/12/2015
10

Telefonische belofte in praktijk waargemaakt. Persoonlijke noot in begeleiding en beleefdheid. Auto afgeleverd zoals verzocht.

Service
Anoniem
16/12/2015
8

houden zich aan afspraak en veranderd er iets dan komen ze langs om te bespreken en vragenn ze of je akkoord bent met eventuele veranderingen!

Verkoop
Ron Schoonderbeek (Amersfoort)
14/12/2015
10

zeer goed en deskundig niet opdringerig

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

Vriendelijk en vakkundig personeel, persoonlijke benadering zonder opdringerig te zijn.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

omdat ze heel goede service verlenen en altijd met mij meedenken

Service
ccm greiner (amersfoort)
02/12/2015
9

Vriendelijk goede monteurs

Verkoop
Dhr. H. Julsing (Hoevelaken)
02/12/2015
10

Prettige dealer, die je helpt als dit nodig is. De verkoper is ook buiten kantooruren bereikbaar en denkt mee.
Alles is bespreekbaar en er wordt gewerkt naar oplossingen.

Service
Dhr. L.Hajema (Amersfoort)
02/12/2015
9

Ik heb de Verso-S nieuw gekocht bij deze dealer in Amersfoort en een goede prijs gekregen voor de auto die ik heb ingeruild. Het contact bij de dealer verloopt zeer prettig in een fraaie ruimte en het personeel komt vriendelijk en vakkundig over. Nu de eerste controle laten uitvoeren na een jaar rijden zonder problemen . Dus hoop dat ik zo tevreden blijf over de Verso-S en ook de dealer.

Service
Inge Verschuur (Hilversum)
02/12/2015
9

Klantvriendelijk, overleg voor actie, service.

Service
TS Busstra (Amersfoort)
02/12/2015
9

Iets wat goed is hoeft geen commentaar.

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Ik ben altijd heel tevreden over de werkzaamheden en wordt correct en zeer vriendelijk geholpen.

Service
Mevr.Heerschop-Brugge (Eemnes)
19/11/2015
9

deskundig advies,prima ontvangst en goede service.

Verkoop
Daan lems (Leusden)
18/11/2015
9

Deze dealer geeft mij alle aandacht wanneer ik mij wensen kenbaar maakt

Service
mevr. van Ginkel (Soest)
12/11/2015
10

punctueel op tijd klaar, schoon gewerkt, auto gewassen en uitgezogen, zeer vriendelijke mensen, ook aan de telefoon.
Ik kan niets bedenken wat nog verbeterd kan worden, kortom een 10+.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

correcte werkwijze en goede communicatie

Service
Will Nouwens (Hoogland)
11/11/2015
9

Zeer vriendelijk. Duidelijke offerte. Duidelijk over extra uit te voeren werkzaamheden.

Service
Will Nouwens (Hoogland)
11/11/2015
9

Zeer vriendelijk. Duidelijke offerte. Duidelijk over extra uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Zeer correct te woord gestaan en na overleg is de nota bijgesteld.

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Al jaren klant. In het verleden verscheidene lease-auto's via dealer gekregen en privé auto gekocht. Al jaren prima service. Geen klachten dus. Mijn volgende privé auto komt ook weer van deze dealer.

Service
C. van de Kuijt (Nijkerk)
09/11/2015
8

Tevreden over de behandeling

Service
Donna van Dalsen (Amersfoort)
09/11/2015
10

ik heb in al de jaren dat ik mijn auto,s in onderhoud heb gehad, nooit problemen of het gevoel gehad niet eerlijk behandeld te zijn

Service
M. de Wit (Leusden)
03/11/2015
9

De service van de dealer is uitstekend.

Service
Anoniem
28/10/2015
8

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Service
Nynke de Jong (Baarn)
26/10/2015
9

mensen zijn vriendelijk en de service is uitstekend

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Vriendelijke ontvangst, deskundig personeel, neemt de tijd voor je.

Service
Anoniem
21/10/2015
7

Tevredenheid service

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
9

Persoonlijke benadering. Deskundige advisering.

Service
J.A.J.M. van der Meulen. (Soest)
21/10/2015
8

Altijd zeer prettig ontvangen en altijd bereid om een afspraak op korte termijn te maken. Altijd goede uitleg en adviezen indien voor afhandeling werkzaamheden dat nodig maakt.

Service
M J Kamphuis (Soest)
16/10/2015
10

Omdat wij zeer tevreden zijn.

Service
W.B.van Asselen -Staake (Woudenbefrg)
16/10/2015
10

- kon snel een afspraak maken ook precies op die dag dat ik vrij was
-van te voren duidelijk uitgelegd wat ze doen en wat dan de prijs is
- vriendelijk en behulpzaam
- geen verrassingen
- op al mijn vragen kreeg ik antwoord
- ben zelfs nog gebeld een paar dagen later omdat ze mij pas nu een antwoord op mijn vraag konden geven
- was blij verrast dat mijn auto van buiten en binnen schoon was, natuurlijk betaal ik dat ook. maar toch, dat was een leuke verrassing

Service
Mevr. Margrit Ravestijn (Zeewolde)
15/10/2015
10

Dit is een top dealer. Ik kom er al jaren en dit blijft zo. Zij hebben altijd geholpen en denken mee. Top!!!!!!!

Service
Ruud van Zwieteren (Amersfoort)
12/10/2015
8

Ik waardeer de klantvriendelijkheid en deskundigheid en voel me serieus genomen

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Omdat Ik snel en goed geholpen word

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Prettige bediening gekwalificeerd personeel met een teamspirit en duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
01/10/2015
9

ze doen hun best om een klant te helpen

Service
Anoniem
01/10/2015
9

vriendelijk en accuraat

Service
j vd Brink (Soest)
01/10/2015
10

Begripvol vriendelijk luisterend oor.

Verkoop
Carolien Groenestein Gilles (Amersfoort)
30/09/2015
10

Kundige en vriendelijke mensen. Iedereen staat voor je klaar.

Service
D. André (Amersfoort)
17/09/2015
10

Omdat ik heel prettig bij het maken van de afspraak en bij het brengen en ophalen van de auto door de medewerkers geholpen ben.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Prima garage

Service
Joke Korsman (Amersfoort)
16/09/2015
10

Wat ik al eerder vermelde ,service , klantvriendelijk ,correct en duidelijk .

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Goede service en flexibel

Verkoop
H. van Oosteroom (Amersfoort)
11/09/2015
9

ter zake kundig, vriendelijk, behulpzaam

Service
J.L.Kerkhoven (Amersfoort)
11/09/2015
10

Correctheid!

Service
Mw.Bouman (Leusden)
11/09/2015
8

Geeft een vertrouwd gevoel.

Verkoop
Niels Blanken (Leusden)
11/09/2015
9

Het enige wat verbeterd kan worden is de comunicatie tussen de werkplaatsreceptie mensen

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
10

Ze zijn flexibel en persoonlijk. Daarnaast weten ze inhoudelijk waar ze het over hebben.

Service
Marius van der Schuur (Amersfoort)
24/08/2015
10

Goed ingerichte, comfortabele wachtruimte. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
meneer gj jans (bennekom )
20/08/2015
9

De uitleg over de auto is goed. De jongens achter de balie behandelen de mensen zo als ze zijn . De monteurs hebben alle
Rust en geduld om je te vertellen hoe het in elkaar zit

Verkoop
Bianca van Keeken (Amersfoort)
19/08/2015
9

Omdat het aankoopproces prima was; goede service, duidelijke toelichting en al mijn vragen werden duidelijk behandeld. De aflevering van de auto was ook professioneel en duidelijk en werd zelfs een feestje gemaakt met de ingepakte auto

Verkoop
Evert Bovenkamp (Amersfoort)
19/08/2015
10

Behulpzaam, makkelijk contact en goede uitleg over de verschillende modellen,

Service
Anoniem
13/08/2015
8

Ben tevreden.

Verkoop
Rien Sneevliet (Barneveld)
13/08/2015
9

Wordt altijd heel erg prettig behandeld.

Verkoop
Anoniem
06/08/2015
8

Goede behandeling

Service
Anoniem
05/08/2015
9

Correct, professioneel en betrouwbaar.

Service
René Dubbeldam (Amersfoort)
05/08/2015
9

Uitstekende garage. Geen andere woorden voor. Ik ben 10 jaar klant en begon met een gloednieuwe Prius. Ook na 235,000 km rijdt die nog steeds uitstekend, dankzij deskundig onderhoud bij deze garage. Ik heb nooit onplezierige verrassingen gehad bij de periodieke beurten. Waarom geen 10 als rapportcijfer? Omdat er altijd wel iets te verbeteren valt - dat vindt Toyota zelf ook!

Service
N Berkenpies (Amersfoort)
27/07/2015
8

Ik heb goede ervaring met deze dealer. Vriendelijk begripvol en met respect wordt ik behandeld

Verkoop
Anoniem
23/07/2015
8

Klantvriendelijkheid, goede sfeer

Verkoop
Guus Klaas (Amersfoort)
22/07/2015
10

Toyota Louwman Amersfoort was bereikbaar, en ik werd vriendelijk te woord gestaan door een vriendelijke verkoper. Ik kwam eigenlijk voor een Prius Plug-in, maar het was al snel duidelijk dat ik daar niet in paste. Paar jaar geleden had ik ook een Auris geprobeerd, maar de verkoper zei dat er ondertussen het een en ander was veranderd, en suggereerde dat ik daar een proefrit in ging maken. Dat kon geleik. De verassing was erg aangenaam: de ruimte van een Golf voor lange mensen, en het heerlijke rijden van een Lexus CT (een paar auto's geleden...), en toch vermogen, en tóch een verbruik wat realistischer is bij de fabrieksopgave dan een Golf. Ik was overtuigd, ware het niet dat de Auris een facelift zou krijgen. De verkoper heeft mijn zorgen hierover voldoende weggenomen en ik heb toch een auto besteld die ik eigenlijk nog niet gezien of gereden had. En daar heb ik nu, bijna 3000km verder, nog geen moment spijt van gehad. De auto, de manier van communicatie, de aflevering, alles... je hoort vaker dat mensen vr

Service
Marc mexsenaar (hoogland)
22/07/2015
8

Vriendelijk en goed geholpen

Service
Mevr M van Wettum (dhr H. Klos) (Amersfoort (Vlaardingen))
22/07/2015
9

Er was een aandrijfhoes niet op voorraad, waardoor ik een week later weer een afspraak moest maken. Deze reparatie was wel nodig ivm APK keuring

Service
Rob Vis (Amersfoort)
22/07/2015
10

Mooie zaak, altijd duidelijk.

Service
Anoniem
16/07/2015
10

Tevreden over service en kwaliteit.

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Klantvriendelijk, netheid, bekwaam, goede service

Service
Ronald Jansen (Amersfoort)
15/07/2015
10

Prima dealer. Je wordt keurig geholpen. Ook de eventuele extra's worden vooraf correct doorgesproken. Prettige wachtruimte oftewel een garage die ik iedereen zou aanbevelen.

Service
A van der Wal (Soest)
08/07/2015
8

Goede service.keurige werkplaats.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

zeer correct geholpen

Service
Ingmar de Vegte (Amersfoort)
08/07/2015
8

Vanwege de zorgvuldigheid waarmee ik werd behandeld. Duidelijke communicatie en vlak voor sluitingstijd werd alsnog uitgebreid verteld wat ze hebben gedaan en hadden toch alle tijd voor mijn vragen. Ook werd er contact met mij opgenomen op het moment dat zij wat adviseerden en ook andere mankementen zagen. Ze stelden mij prima op de hoogte en vroegen 'toestemming'. Al met al een zeer klantvriendelijke ervaring gehad.

Service
Anoniem
24/06/2015
3

Dure garage, probeert je allerlei duur onderhoud aan te smeren. Vervelend gevoel aan over gehouden. Wij gaan voortaan elders

Service
Anoniem
24/06/2015
9

Service o.k., afspraak is afspraak, vooraf overleg over onverwachte kosten, correcte bejegening, auto op tijd in werkplaats en ook op tijd klaar.

Service
G.C.Caminada (Amersfoort)
24/06/2015
9

De ontvangst, het begrip en de medewerking van "het baliepersoneel"oftewel de gastheren was geweldig.
Aangezien ik daarna in Frankrijk van de snelweg ben gesleept, omdat de auto tot onder 80 km/u zakte, weet ik niet zeker of de controle ook goed was. Maar nadat dit was gebeurd, gaf een Franse Toyota-garage aan, dat alles was doorgemeten en dat alles perfect was en.........op de terugweg gebeurde hetzelfde!!! Het ging om een Prius.

Service
G.J.Gielen (Amerafoort)
24/06/2015
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben altijd prima behandeld. Nog nooit een klacht gehad.

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
7


1) voor dat auto wordt afgeleverd zelf eerst controle of alle punten volgens offerte kloppen
2) nazorg, openstaande klacht afhandelen

Service
Andre Beishuizen (Doorn)
17/06/2015
10

Uitstekende service en nakomen van afspraken.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

het is een prettige garage, met vriendelijk personeel

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Voel me er prettig, personeel is vriendelijk, antwoorden op vragen zijn eerlijk realistisch en niet opdringerig commercieel getint. Relaxte wachtruimte en schone omgeving. Mijn persoonlijke indruk is dat men oplossingsgericht meedenkt in geval van "problemen" en niet de strijd aangaat met het doel om te "winnen". Alhoewel ik niet commercieel ben ingesteld, zou ik er graag willen werken.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Goede service en uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering

Service
Anoniem
17/06/2015
10

omdat de begeleiding bij aankoop en/of service uitstekend zijn

Service
Verhelst L.A. (Amersfoort)
17/06/2015
8

Werkzaamheden worden correct uitgevoerd

Service
E.Epping
03/06/2015
10

Toyota verkoopt een uitstekend product en scoort ook torenhoog met service, omgang met klanten, nazorg, wellevendheid. Vandaar een dikke tien.

Service
Anoniem
27/05/2015
10


ik heb nooit klachten alles loopt zo als het moet lopen,en word vriendelijk geholpen.

Service
Kees Bontje (Leusden)
20/05/2015
9

Niets te klagen, altijd vriendelijk, klantgericht, duidelijk inzicht in kosten/prijzen, rust

Verkoop
Mevr. Van der Plaats (Amersfoort)
18/05/2015
10

Deskundig en vriendelijk geholpen. Voelde ook aan wanneer we even wilden overleggen zonder verkoper erbij.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goede kwaliteit het is niet goedkoop maar ook niet te duur

Verkoop
Dhr. G. van Tiel (Leusden)
13/05/2015
9

Plezierige ontvangst. Goede en adequate voorlichting en informatie. Goede beantwoording van de door mij gestelde vragen.
Prettige en gastvrije ontvangst en goede begeleiding.

Service
mevr S Hartogsveld (Amersfoort)
13/05/2015
7

Kundigheid ervaring
En verandering van telefonische receptie waar ze verandering in hebben aangebracht
Tel beantwoorder

Service
Anoniem
06/05/2015
8

Goede kwaliteit het is niet goedkoop maar ook niet te duur

Service
À. van Barlingen (Amersfoort)
04/05/2015
10

Vriendelijke benadering, betrouwbaar meedenkend en soepel bij afspraken

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Goed geholpen en te woord gestaan

Service
Anoniem
29/04/2015
6

Communicatie werkplaatsreceptie, vermogen om te gaan met klachten

Service
Anoniem
29/04/2015
10

afspraken en werk zijn goed.

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Na de aflevering van de auto hoor je niets meer over de nalevering en monteren van de cruisecontrol.

Service
Ien Pellis (Leusden)
29/04/2015
10

Als je een profiel van de ideale dealer zou moeten bedenken, van receptie tot garage, dan kan deze dealer daar model voor staan.
Zakelijk én persoonlijk, net even extra attentie en tips. Mijn vraag is geen probleem voor hen. Dat geeft vertrouwen en rust.

Service
Roderick Neven (Hilversum)
29/04/2015
10

Ik ben zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan, zelfs na sluitingstijd werd ik vriendelijk geholpen en niet even snel "weg gewerkt". Ik werd vooraf duidelijk geinformeerd over eventuele extra kosten en mijn toestemming werd gevraagd voordat de kosten gemaakt werden. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.
Daarnaast heb ik nog 1 van de verkopers gesproken en om advies gevraagd betreffende een eventuele toekomstige aanschaf van een volgende auto. Terwijl het zeer duidelijk was dat er binnen afzienbare tijd geen geld verdiend kon worden ben ik vakkundig en vriendelijk geholpen. Deze dealer kan ik iedereen aanraden!!

Service
l.j.g. van teeffelen (huizen)
09/04/2015
8

alles prima

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Uitstekende service, professionele staf, kwaliteitsprodukten

Service
Edwin Brugman (Huizen)
08/04/2015
10

Gewoon prima dealer.

Service
Rinus van Zandwijk (Leusden)
07/04/2015
9

Mooie en schone garage met zeer vriendelijk personeel. En, de gratis koffie is ook uitstekend.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Zeer volledig onderzoek verricht op de auto.
Vriendelijke service.
Heldere uitleg en prijsafspraken.

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Goede service, klantgericht en vriendelijk.

Service
J M Bas (Amersfoort)
26/03/2015
8

Zeer tevreden over aankoop onderhoud en benadering

Service
Paul Dijkstra (Leusden)
25/03/2015
9

Altijd vriendelijk, goed en duidelijk geholpen.

Service
TS Busstra (Amersfoort)
25/03/2015
8

hebben ze verdient.

Service
Arnold van Dam (Amersfoort)
19/03/2015
10

Ik wordt steeds vriendelijk en snel geholpen, uitstekende service, ook wanneer ik zonder afspraak kom kan er vaak "even iets tussendoor" geregeld worden. dat scheelt veel tijd en rompslomp. Na de laatste beurt kreeg ik mijn auto geheel schoongewassen terug, super!

Service
A. F. Van den Tweel (Leusden)
18/03/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en verzorging, het uitvoeren van de onderhouds beurt.
Het geeft mij een heel vijlig gevoel.
Ik vertrouw er op dat alles correct is uitgevoerd.

Service
f.g.hesp (Achterveld)
18/03/2015
9

vriendelijke benadering. goed werk.

Service
Anoniem
17/03/2015
9

uiterst correcte behandeling

Verkoop
Anoniem
16/03/2015
9

Het ziet er keurig uit en een ruime keus.

Service
H van t' Hof (Amersfoort)
16/03/2015
10

alles is een tien waard fijne mensen

Verkoop
Peter & Rob (Amsterdam)
12/03/2015
10

Uitstekende dealer, men verstaat zijn vak!

Verkoop
Peter & Rob (Amsterdam)
12/03/2015
10

Uitstekende dealer, men verstaat zijn vak!

Service
Anoniem
11/03/2015
8

acht is het hoogste cijfer wat ik geef, dus ik ben heel tevreden over de dealer, komt bij mij over als vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Tevreden tot zeer tevreden

Service
Henk Reindertsen (Hoevelaken)
11/03/2015
6

Luisteren naar je klanten en niet met een smoesje weg sturen, opgeven dat er vocht in de koplampunits zat en er is niet mee gebeurt een klein beetje mag met vochtig weer.

Service
Gerben Bons (Amersfoort)
04/03/2015
9

Vriendelijk, geduldig, open en betrouwbaar.

Service
Dhr. N.C.van der Vecht (Leusden)
26/02/2015
8

aangezien alleen in principe de service beurten het belangrijkste zijn, is het contact niet zo groot met de medewerkers

Service
J.W. van der Veer (Amersfoort )
26/02/2015
10

Vriendelijk, korrekt en zeer behulpzaam.

Service
Dhr Horsman (Woudenberg )
25/02/2015
8

zijn vriendelijk, duidelijk maar soms een beetje star

Service
Dick de Boer (Wijk bij Duurstede)
25/02/2015
10

De service is zeer goed
Vriendelijke medewerkers en een nette garage afspraak is afspraak

Verkoop
Jolanda Jansen (Leusden)
25/02/2015
10

Goede informatie en service

Verkoop
L.M. van Deursen-Scheffers (Amersfoort)
25/02/2015
10

Betrouwbaar, vakkundig en plezierig adres. Uitstekende informatie en goed luisterend naar de wensen van de klant.

Verkoop
Anoniem
23/02/2015
9

Op een zeer prettige, deskundige en vriendelijke manier geholpen.