Beoordelingen 

652 commentaren van in totaal 652 beoordelingen
Service
H. Van Rij (Amersfoort)
09-10-2019
10

Geen enkele klacht. Erg tevreden.

Verkoop
Marjelle (Hoevelaken )
26-09-2019
10

Vriendelijk personeel, goede en snelle service

Service
Dhr. J.J. Schep (Amersfoort)
24-09-2019
10

Al 29 jaar tevreden klant

Service
J.C.Droog (Schiedam)
24-09-2019
8

Prettig geholpen.

Service
Mw. v.d. Meulen (Harderwijk)
23-09-2019
9

Goede dealer met oog voor perfectie en klantvriendelijkheid! Je weet altijd waar je aan toe bent met service beurten geen onnodige kosten! En... heerlijke koffie!

Service
Willy Steverink. (Amersfoort.)
20-09-2019
10

Omdat ik het open staan, luisteren naar de klant, vragen beantwoorden, oplossingen zoeken bij onderhoudsbeurten: je weet wat er gedaan wordt. Je wordt gebeld als er bij het onderhoud meer moet worden gedaan: je wordt eerst gebeld voor het gerepareerd word.

Service
Jan Kuyper (Amersfoort)
09-09-2019
10

Attent, ik word goed te woord gestaan en geholpen, goede informatie, vriendelijk en behulpzaam.

Service
Vianen (Amersfoort)
04-09-2019
10

Er werdt heel prettig met ons meegedacht en we konden voor een gereduceerd bedrag toch een leenauto krijgen. hele aardige mensen, absoluut een voorbeeld voor menig garage.

Service
A vd Broek
03-09-2019
8

Een prettige dealer waar kundig en vriendelijk personeel werkt. Niet alles verloopt perfect,en ook hier laat men weleens een steek vallen. Maar men is altijd genegen het op te lossen, fouten maken mag het gaat erom hoe je het oplost. Dat laatste doet Louwman Amersfoort tot nu toe altijd naar tevredenheid.

Service
Ronald Nieuwenhuis (Almere)
03-09-2019
8

Een enkele keer is een onderdeel niet op voorraad en moet je een nieuwe afspraak maken; voor de rest is het een professioneel bedrijf met persoonlijke aandacht. Dat geldt voor het hele team, van receptie tot aan de monteurs die je bij naam kennen en dus ook de auto kennen. Geweldig!

Verkoop
Wcy van de. Berg jansen (Amersfoort)
30-08-2019
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam..

Service
M.H. van der Boon (Soest)
27-08-2019
9

Er waren geen problemen, ook niet met vervangend vervoer. Men heeft me geen vervangend vervoer in rekening gebracht (10), omdat wachten geen optie was (duurt te lang en onhandig).

Service
A. Bakker (Amersfoort)
16-08-2019
10

Prima service, zowel technisch als klantgericht

Service
E.P. Van Nus (Leusden)
14-08-2019
8

Prima garage bedrijf met vakkundig personeel

Service
G. Wirtz
09-08-2019
10

Prima service en behandeling

Service
Mevr. Visser
09-08-2019
8

Enorme verbetering qua klantvriendelijheid en service met een tijd geleden! Mijn vragen worden beantwoord.

Service
Wim Lamme (Amersfoort)
07-08-2019
9

toyota is een prima auto die meer dan prima wordt onderhouden door de service afdeling

Verkoop
H.G van Bree (Amersfoort)
07-08-2019
10

Zeer prettige behandeling, mooi om te zien hoe ik mijn nieuwe auto te zien kreeg, rood kleed die over mijn rode auto werd weggetrokken, waaauuuwwww...

Verkoop
Mevr. E. Van der veer
31-07-2019
8

Snel geholpen en vriendelijke verkoper

Service
Dhr. N.C.van der Vecht (Leusden)
26-07-2019
8

Positieve instelling van alle medewerkers en duidelijke uitleg.

Verkoop
Fam. De Bruin
23-07-2019
10

Wij zijn prima geholpen!

Verkoop
Dhr Broekhuis (Achterveld)
23-07-2019
10

Mooi bedrijf en kundige mensen

Verkoop
A van Eckeveld (Hoevelaken)
23-07-2019
8

Goed geregeld.

Service
Mevr. van Veen-Veldhuizen (Kortenhoef)
11-07-2019
10

Zeer tevreden en eerlijke nota

Service
Dhr. H.A. Stapel (Amersfoort)
11-07-2019
10

Prettig contact en goed afsprakenwerk

Service
Stefan Treep (Bunschoten )
28-06-2019
9

Goede service en erg fijn personeel.

Service
T.E. de Vries (Amersfoort)
21-06-2019
9

Vlot, voorkomend en behulpzaam en tot mijn genoegen was de auto gewassen.

Service
Mw. MJJH Verheugen (Leusden)
14-06-2019
9

Uitstekende service. Vriendelijk en kundig personeel. Onderhoud wordt altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anna (Amersfoort)
14-06-2019
9

Goede service, vriendelijk en behulpzaam, Je wordt eerlijk en goed vooraf geinformeerd over de eventuele kosten

Service
Heino Abrahams (Amersfoort)
14-06-2019
10

Klant wordt vriendelijk en tegemoetkomend behandeld.Geconstateerde gebreken wordt goed en uitvoerig uitgelegd en er wordt duidelijk aangegeven wat wel of niet eraan kan worden gedaan.Prijsogave vooraf klopt meestal met de te betalen kosten achteraf.

Service
Hoekveld
07-06-2019
10

snel, behulpzaam en in mijn geval hun best doend om de auto eerder klaar te hebben i.v.m. enige urgentie mijnerzijds ondanks de drukte

Service
kees cassee (leusden)
07-06-2019
9

Al sinds 1996 een Toyota. Altijd bij deze dealer in onderhoud. Attente receptie, comfortabele wachtruimte, nooit mankementen tussen de onderhoudsbeurten.

Service
Broersen (Huizen)
22-05-2019
8

Vriendelijk, duidelijk, computer om navigatie te updaten had helaas een storing, maar kon gelukkig gelijk weer een nieuwe afspraak maken.

Service
Leo Huijssoon (Amersfoort)
17-05-2019
10

Zeer klantvriendelijk, correcte informatie, duidelijke prijs opgave, leenfiets heel praktisch

Service
mevr wijnands (soest)
17-05-2019
8

service gericht personeel en duidelijkheid mbt reparatie en prijs daarvan

Service
A.M.Cassee-Langhout (Leusden)
17-05-2019
8

Auto was niet op ge afgesproken tijd klaar. Het pech hulp pasje werd niet verstrekt, reden omdat ik een budget beurt had "afgesproken", wist niet eens dat die bestond, hadden ze met ook niet verteld.

Service
Janneke Lely (Amersfoort)
17-05-2019
9

Het personeel is heel vriendelijk, luistert goed naar de klachten, neemt het heel serieus. Er worden geen onnodige werkzaamheden gedaan. Het geheel geeft een vertrouwen in de dealer en dus ook in de auto Yaris.

Service
Frans van Dommele (Amersfoort )
08-05-2019
10

Prima en vriendelijk geholpen.

Service
Elianne (Hoogland)
03-05-2019
10

Ik kom al 10 jaar bij deze dealer en ben al die tijd een tevreden klant! De medewerkers zijn vriendelijk, duidelijk in hun uitleg en komen hun afspraken na. Nog nooit een onaangename verrassing gehad hier. Hiervoor heb ik 18 jaar in andere merken gereden en ben bij verschillende andere merkdealers klant geweest, maar heb daar nooit zulke service gehad als hier.

Service
Henny Bakker (Hoogland)
03-05-2019
9

altijd vriendelijk en begripvol

Service
T vd Heiden (Leusden)
24-04-2019
10

Zeer prettig personeel

Service
Nel (Amersfoort )
18-04-2019
9

Goed en snel geholpen.

Service
Rob van Zanten (Soest)
10-04-2019
8

Keurige, attente behandeling bij Toyota Louwman Amersfoort.

Service
mevr. antoinette andeweg (soest)
10-04-2019
9

De medewerkers zijn redelijk betrokken. Ze komen met een treurig gezicht als ze jou een vervelende (dus best kostbare) mededeling moeten doen.

Service
Roel Mijnten (Amersfoort)
09-04-2019
10

Echt klant vriendelijke garage louwman Amersfoort ben goed geholpen daarom een dikke pluim.

Service
Liza Heijboer
09-04-2019
10

Snelle service, op tijd en goede communicatie over de verwachte kosten en benodigd onderhoud.

Service
Wesley
09-04-2019
10

Louwman Amersfoort is een prima locatie voor onderhoud aan mijn toyota. Louwman is klantvriendelijk, netjes en transparant over de werkzaamheden en daarbij horende kosten. De auto wordt ook nog eens keurig teruggegeven en werkzaamheden gedekt door de service card worden ook nog eens snel en netjes uitgevoerd. Wat mij betreft blijf ik hier nog lang terugkomen.

Service
mevr Pater-Koning (Amersfoort)
13-03-2019
10

Prima garage, vriendelijk personeel en goede service.

Service
Dennis Spoelman (Amersfoort)
13-03-2019
10

Goede communicatie. Vragen worden serieus genomen en men denkt met je mee. Ook wat betreft kosten e.d.

Service
L Vedder (Amersfoort)
03-02-2019
10

Bij Louwman Amersfoort word je altijd keurig behandeld en alles is goed voor elkaar. Jammer dat ze de laatste keer bij het vernieuwen van de ruitenwissers vergeten waren de beschermhoes er af te halen en wij bij een regenbui de ramen niet droog kregen , klein foutje.

Service
Henri J. Bückmann (Baarn)
03-02-2019
9

Zeer tevreden. Alleen een nieuwe accu was niet aanwezig, Daar moet ik een nieuwe afspraak voor maken.

Service
Arnold Derks (Barneveld)
03-02-2019
8

goede uitvoering van de controle.

Service
C.E. la-Lau (Baarn)
01-02-2019
10

Vriendelijke en goede service.

Service
Dhr. P. Dijkstra
25-01-2019
9

Klantvriendelijke en professionele behandeling van de klant. Kosten zijn vooraf duidelijk aangegeven.

Service
F. Otter (Leusden)
25-01-2019
9

Kwalitatief goede service, transparant in de werkzaamheden, vriendelijk. Alleen vind ik de kosten aan de hoge kant. Ik mis verder een speelplek voor kinderen. Deze was er vroeger, zij het zeer summier, wel.

Service
R.W.Hoksbergen (Soest)
23-01-2019
10

Alles gaat gesmeerd:afspraken ,ontvangst,behandeling,informatie ,uitleg,afhandeling etc

Service
Jan Maarten van Riemsdijk (Amersfoort)
23-01-2019
10

Uitstekende service door klantvriendelijk personeel.

Service
W.Tingelaar (Baarn)
23-01-2019
9

Ze zijn zeer vriendelijk en kundig.

Service
G.J. Bakker (Amersfoort)
16-01-2019
9

Zeer prettige service en adequate ondersteuning. Informatie helder en geleverde kwaliteit erg goed

Service
Roger (Soesterberg)
16-01-2019
8

Ik werd vriendelijk en snel geholpen volgens mijn afspraak voor onderhoud. Er is netjes alles gedaan dat in het onderhoudsoverzicht stond. Er werd voor mij vervangende auto gezocht last minute omdat ik ontdekte dat het voor de electrische scooter toch te ver weg was van mijn huis. Dat is allemaal snel en netjes geregeld. Ook werd ik gebeld over mijn banden die aan vervanging toe waren en wat daar de kosten van waren. Deze heb ik direct laten vervangen door all-season banden. Perfecte service. De prijs had wel iets scherper gemogen maar de kleine reparaties als lampen enz. zijn kosteloos en dat is natuurlijk wel weer prettig. Ook krijg ik er weer een jaar pechhulp bij. Erg mooie service van Toyota. De mensen bij Louwman zijn over het algemeen erg hartelijk.

Verkoop
A. de Boer - Strik
16-01-2019
8

Ik had een afspraak staan voor een proefrit. Deze man die hielp maakte totaal geen contact. Hij had mijn rijbewijs nodig en zei dat hij daar een kopie van moest maken. Toen kwam hij terug legde niets uit en liet ons vertrekken. Eenmaal terug kwamen wij aan de tafel bij andere medewerker. Hier werden wij verrast door de goede hulp. Hij dacht mee in de situatie en ik kon ook eerlijk aangeven wat onze wensen waren. Heel prettig! De uiteindelijke afhandeling voor de nieuwe auto was fantastisch. Een feestje om de auto op te halen en een goede uitleg. Daarnaast na afloop nog een kaartje! Echt een super ervaring!

Verkoop
M.Lindeman
11-01-2019
10

Ik ben vriendelijk ontvangen,tussendoor geholpen terwijl ik op mijn auto zat te wachten,en kreeg een voorstel mee waar ik een weekend over gedacht heb.De verkoper belde dinsdag terug.Afhandeling volledig naar wens,administratief en de auto onder een kleed. Er valt gewoon niets te klagen en dat valt op in deze tijd.

Service
G.F. Bosveld (Harderwijk)
04-01-2019
9

Een prettige garage, waar je snel en adequaat geholpen wordt. Prima ser ice.

Service
A. Bakker (Amersfoort)
04-01-2019
10

Goede service op alle gebied!

Service
jan jans (bennekom)
04-01-2019
10

zo als verwacht

Service
1 (Amersfoort )
04-01-2019
7

Ik zat te wachten in de wachtruimte. Iemand zou naar mijn auto gaan kijken. Ik hoorde maar niets. Toen ben ik zelf maar weer op zoek gegaan naar iemand. Bleek er al iemand naar Mijn auto geweest te zijn. Ik vraag me af hoe lang het geduurd zou hebben als ik niet zelf pp zoek ben gegaan naar een antwoord

Service
J. Siegers (Amersfoort)
19-12-2018
10

Vriendelijk personeel, dat bereid is wat extra's te doen.

Service
Mw. Slieker (Amersfoort )
19-12-2018
9

Goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Bert de Vries (Amersfoort )
19-12-2018
9

Zee vriendelijke en kundige medewerker werkplaatsreceptie

Verkoop
Hessel
19-12-2018
10

Klantgerichte service

Service
Rinus van Zandwijk (Leusden)
14-12-2018
8

Zeer correct personeel en goede koffie.

Service
MJ Verheugen (Leusden)
14-12-2018
10

Ook bij panne laat op de dag kon ik nog bij garage Louwman Amersfoort terecht met mijn Toyota. Ik ben zo snel als mogelijk geholpen en kon na ruim een uur de garage met een nieuwe accu verlaten. Uitstekende service en uitermate klantvriendelijk personeel. En lekkere koffie tijdens het wachten.

Service
Peter Voorthuijzen (Amersfoort)
14-12-2018
10

Ze denken mee en informeren me indien nodig en komen zelfs naar mij toe als ik wat vergeten ben

Service
Job van de Bovenkamp (Amersfoort)
13-12-2018
10

Vanwege jarenlange positieve ervaringen van de deskundigheid, de klantvriendelijkheid en de planning.

Service
M. Mauritz (Amersfoort)
05-12-2018
9

Vriendelijk personeel.

Service
F. Wouterse (Amersfoort)
30-11-2018
4

Een tweedehands auto gekocht, weinig mee gereden, nog niet zo lang in mijn bezit. Alleen maar gebreken en torenhoge kosten.

Verkoop
Mevr. den Hoed
23-11-2018
9

Goede service, vriendelijk en professioneel personeel, fijne professionele sfeer, je voelt je welkom, duidelijke uitleg. Ook kreeg ik vooraf een leuk filmpje van de auto onder een rode onthullingsdoek en achteraf een telefoontje hoe de auto beviel.

Service
M. Mol
16-11-2018
8

prima en vlot

Verkoop
S.J. McGowan (Driebergen)
02-11-2018
10

Goede service, fijne geholpen.

Service
V. Bakker (Ermelo)
02-11-2018
10

correct, behulpzaam en vriendelijk

Service
Anton Wilhelm (Ermelo)
02-11-2018
9

Het is een plezier om klant te zijn bij Louwman Amersfoort. Afspraken worden nagekomen in een plezierige sfeer en er wacht mij als klant een aangename wachtomgeving waar ik in alle rust kan lezen/werken/koffie drinken. Bij Louwman Amersfoort heeft men begrepen wat service is.

Verkoop
Bertus van den Dikkenberg (Almere)
29-10-2018
8

Prettige ontvangst.Verkoper deed zijn best

Service
p,a. klopstra (bennekom)
29-10-2018
9

ja zoals ik eerder vermeld heb is er een goede ontvangst bij de receptie je weet waar je aan toe bent geweldig.

Service
LFKlok (Leusden)
29-10-2018
9

Afspraak een vervangende auto met automaat was aan wezig. Voor mij heel belangrijk.

Service
O. Wouterse (Amersfoort)
29-10-2018
10

Snelle en goede service.

Verkoop
Diny Giezenaar (Leusden)
17-10-2018
10

We worden altijd vriendelijk begroet als we de showroom binnen stappen.De medewerkers zijn bijzonder hulpvaardig, vriendelijk en hebben kennis van zaken.

Service
H. Ras (Maarssen)
11-10-2018
9

Ik heb een Auris occasion gekocht voor een goede prijs. Tijdens de hele verkoop werd ik als klant behandeld. Ook de aflevering was een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten.

Verkoop
Anna Danabet (Baarn)
11-10-2018
10

Fijne en snelle service. Bekwaam personeel en mooi en betrouwbaar merk.

Service
Gerrit van der Zee (Hoevelaken)
11-10-2018
9

Louwman Amersfoort weet wat service en is klantgericht met een luisterend oor van de receptie.

Service
Niek van Doorn (Hoogland)
11-10-2018
9

Overzichtelijk en goed bereikbaar

Service
Frank Aerts (Amersfoort)
11-10-2018
9

Ofschoon de garantie al verstreken was, werden updates (stuurkolom en airbak) gratis uitgevoerd.

Service
Dagmar van den Bogert (Leusden)
05-10-2018
8

thuis online een afspraak gemaakt, dat was onder de € 200.- aangekomen was het meer dan € 200.- .ik wil zelf graag ja of nee zeggen tegen extra kosten , komt opdringerig over . de rekening viel nog veel hoger uit , bijna € 800.- en daar ben ik wel tijdig over gebeld, had er geen goed gevoel over maar ben later terug geweest om dat te melden ;ik was inmiddels al 7 jaar wel tevreden en vond wel dat ik dat mocht melden dat ik dat dit keer niet was, ben toen uitermate vriendelijk ontvangen en heb uitgebreid uitleg gekregen over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd, al met al toen toch tevreden naar huis gegaan!

Service
Rene vd haar (Amersfoort)
05-10-2018
7

Netjes geholpen. Helaas moet ik nog een keer terugkomen voor een aanvullende reparatie

Service
H. Knigge (Amersfoort)
05-10-2018
9

Louwman Amersfoort is vriendelijk, accuraat, vakkundig, werkt tot mijn tevredenheid.

Service
Hans Rutteman (Amersfoort)
05-10-2018
9

Prima garage, niets mis mee.Ik geef maximaal een 9, dan blijft er altijd ruimte voor verbetering indien mogelijk.

Service
Henk Rosendal (Baarn)
27-09-2018
7

Bij de verkoop werd aangegeven dat de auto, een C-HR hybride, zuinig was. Dat klopt!!!! Maar ook dat de onderhoudskosten laag zijn. Dat klopt niet!!!. Iedere 15000km zo'n 240 euro vind ik veel en niet in verhouding met andere auto's.

Service
Bianca van Keeken (Amersfoort)
26-09-2018
8

Prima service, vriendelijke medewerkers en volledig onderhoud. Ik vind de kosten wel wat hoog, dus daar zou ik nog net iets meer inzicht in willen.

Service
Dhr. K. Voogt (Hoogland)
26-09-2018
10

Men is bij Louwman Amersfoort gastvrije, benadert de klant met waardigheid, over reparaties vindt uitleg plaats. Prima zo!

Service
Dhr Renes
20-09-2018
9

Bij aankoop van de auto prettig en vakkundig advies gekregen. Eerste onderhoudsbeurt prima uitgevoerd. Tot op heden prima geholpen bij de servicebalie.

Service
Dhr. M. de Wit (Leusden)
19-09-2018
10

Uitstekende service

Service
Rik (Amersfoort)
19-09-2018
0

Zeer onvriendelijk personeel die je niet het gevoel geven dat ze hun best doen om je te helpen. De kosten waren vooraf opgegeven maar bleken exclusief de manuren te zijn. Een onplezierige verrassing bij het betalen. Helaas is het de enige in de buurt, ik ga liever naar een ander.

Service
Wil Voorn (Amersfoort)
13-09-2018
9

Het betrof een bezoek bij de occasions en we hebben toen een akkoord bereikt over de aankoop van een auto. Dat ging heel genoeglijk, rustig en vriendelijk.

Service
C. van Dam (Leusden )
13-09-2018
9

Ben zeer tevreden met het hele traject...

Service
Roel Nooteboom (Amersfoort)
12-09-2018
6

Zoals eerder aangegeven onder het antwoord op vraag 2. betreffende klantvriendelijkheid en accuratesse.

Verkoop
Roel
12-09-2018
10

Kort maar krachtig: wat een fenomenale service!

Verkoop
Harry Stapel (Amersfoort)
05-09-2018
10

Prettig en vlot zaken doen

Service
Joop van Slooten (Baarn)
31-08-2018
8

Na eerdere problemen met offerte is afhandeling vlot verlopen. Ik hoop dat afhandeling met verzekering ook goed gaat. Ik moest n.l. een schadegarant factuur hebben en ik weet niet of de factuur die ik heb gehad daar aan voldeed. Vooraf zei men dat schadegarant geen probleem zou moeten zijn.

Verkoop
Aart van maanen (Amersfoort)
29-08-2018
10

Heel direct, no nonsens, ik had er een goed gevoel bij

Service
W Lamme (Amersfoort)
15-08-2018
8

wordt prima geholpen. `ook bij zaken die je niet direct zou verwachten (ik kon niet rijden. Air]to werd opgehaald. Bravo.

Service
Henk Tuithof (hoogland)
15-08-2018
9

Omdat alles rond de onderhoudsbeurt netjes is afgehandeld

Service
Ed (Huizen)
08-08-2018
9

Klant vriendelijk

Service
Dhr. N.C.van der Vecht (Leusden)
08-08-2018
9

Ben zeer tevreden, met de ontvangst, uitleg werkzaamheden etc, tijds afspraken, verrichte werkzaamheden

Service
Marc (Amersfoort)
18-07-2018
9

Betrouwbaar, oprecht en een oplossingsgerichte proactieve houding.

Verkoop
Annemarie de Bruijn (Zeist)
17-07-2018
10

Vriendelijke,correcte behandeling.En niet opdringerig.

Verkoop
T. E. DE VRIES (AMERSFOORT)
17-07-2018
10

Top service, voor en na de aankoop.

Service
Kees C
16-07-2018
8

Ze doen het allemaal gewoon goed wn efficient

Service
Dhr Klok (Amersfoort)
13-07-2018
8

Een prima service van Louwman. Prettig personeel en ik wist vooraf precies wat ik kon verwachten qua prijs. Niets op aan te merken!

Service
Mevr. G. Post (Edam)
13-07-2018
10

Vriendelijk, geduldig, duidelijke uitleg over het uitgevoerde onderhoud, gaf advies wat binnenkort vervangen moet worden, prijs kwam overeen met offerte, tijd voor onderhoudsbeurt liep niet uit was precies wat was gezegd. Uiterst netjes geholpen. Ik woon in Edam maar breng na wat vervelende ervaringen in Purmerend, mijn auto wel bij Louwman in Amersfoort. Daar heb ik de tijd en kilometers wel voor over.

Verkoop
Trudy (Amersfoort)
11-07-2018
10

Betrouwbaar, goede service, goede vakmanschap en informatie

Service
Rob Vis (Amersfoort)
09-07-2018
10

Het geheel is goed geregeld, je kan wachten met een kop koffie en er is wifi.

Verkoop
Mevr. Groenendijk (Amersfoort )
03-07-2018
10

Mooie zaak. Vriendelijk personeel. Wordt goed geholpen.

Service
Mevr. Jansen (Amersfoort )
28-06-2018
10

Vorig jaar heb ik deze Toyota nieuw gekocht. Zoals ik verwachte ben ik dit jaar weinig bij de dealer geweest. Alleen voor bandenspanning en jaarlijkse beurt. Ik wordt keurig en adequaat geholpen.

Service
HRJ de Geus (Leusden)
18-06-2018
7

De service van Louwman Amf is op zich prima, maar toch houd je als klant vaak het gevoel.... is dat mankement echt aanwezig en is dat zo erg?? In mijn geval bv. "roest op de remleidingen achter". Dan denk je, het zal wel, maar zo lang ik in auto's rij, en dat is toch 55 jaar heb ik dat nog nooit meegemaakt.

Service
Rogier Hofman (Amersfoort)
13-06-2018
8

Prettige goede service, duidelijkheid over de kosten, weinig verrassingen en die auto van me die blijft maar rijden, met weinig reparaties.

Service
Henri Smid (Amersfoort)
08-06-2018
9

Ik word door deze Toyota dealer vriendelijk en goed behandeld en ik zeg altijd bij pech gevallen langs de weg "dan had je maar een Toyota moeten kopen" sukkel.

Service
Dhr. W. Altena
06-06-2018
8

Wordt op een correcte en vriendelijke manier behandeld met een duidelijke uitleg over de te verwachten onderhoudswerkzaamheden.

Service
Henny Bakker (Hoogland)
06-06-2018
10

iedereen is zeer correct en vriendelijk zonder dat dit overdreven voelt! Erg prettig

Service
Eric van Nus (Leusden)
06-06-2018
8

Prettige garage, vriendelijk deskundig personeel

Service
John Luyks (Amersfoort)
06-06-2018
9

goede service, advies en afhandeling

Service
Gerard Jan Gielen (Amersfoort)
01-06-2018
10

Al 10 jaar klant bij deze dealer. Nog nooit een probleem of discussie gehad !

Service
J.A.J.M. van der Meulen (Soest)
01-06-2018
9

Een 10 voor een medewerker bij deze dealer.

Verkoop
Joke van den Berg (Baarn)
29-05-2018
8

Prima ontvangst, onderhandeling, info verstrekking. Specifieke detailkennis van auto in kwestie kan beter, scherper. De verkoper moet( bij aflevering)zich wel bewust zijn van adequate stijl gezien soort klant

Verkoop
Xeno Yurtgulu (Leusden)
29-05-2018
9

Een klant & service gerichte dealer met uitstekende communicatie in een prettige setting van begin tot eind.

Service
Dhr. G. van Tiel (Leusden)
24-05-2018
9

Goede en prettige ontvangst goede wachtruimte. Alles is goed verzorgd en ziet er netjes uit.

Service
Mijndert van der Ploeg (Amersfoort )
24-05-2018
8

Goed geholpen. Vervangend vervoer is moeilijk te krijgen. Ik heb geen vervangend vervoer kunnen krijgen.

Service
Ronald Bobbert (Amersfoort)
24-05-2018
8

de service is correctduidelijke uitlegprijsopgave klopt met de uiteindelijke factuur,totale beoordeling: een bedrijf waar ik vertrouwen in heb en tevreden over ben

Service
Hr. J.L.Kerkhoven (Amersfoort)
24-05-2018
10

Ik schat dat ik zo'n 40 jaar cliënt ben bij Toyota. Daarvan ongeveer 30 jaar in Amersfoort. En nooit anders dan dik tevreden. Dat geldt voor controlebeurten, Apk's, reparaties alsook voor de aankoop van een andere auto. En de kwaliteit: prima!

Service
Fam.van houte (Amersfoort)
23-05-2018
10

Bij de aankoop van onze nieuwe Toyota, na mijn auto ongeluk zijn we enorm goed geholpen. Bij de afhandeling en prijsbepaling van de oude auto. Over de service en klantvriendelijk heid zijn we elke keer weer tevreden.

Service
B.S. (Amersfoort )
16-05-2018
9

Goede garage, prima service.

Service
A. Verhage (Amersfoort)
04-05-2018
8

Over het algemeen zijn mijn ervaringen positief, maar dit keer waren er 2 storende gebeurtenissen. de eerste was dat ik erg lang bij de balie moest wachten terwijl er ogenschijnlijk een aantal mensen niet iets erg belangrijks zaten te doen (waaronder een verkoper die met zijn stropdas zat te spelen...). Daarnaast werd er bij de beurt geconstateerd dat de banden vervangen moesten worden en daar werd dan ook een offerte voor aangeboden, maar daar was ik niet blij mee om drie redenen: ik kon maar kiezen uit 1 soort band, dat was bovendien een band die niet erg goed scoorde op het onderdeel brandstofverbruik (en ik heb uiteraard niet voor niets een hybride gekocht) en de prijs was stevig. Uiteindelijk dus toch zelf, een betere band en aanzienlijk goedkoper, geregeld.

Service
S.Hartogsveld (AMERSFOORT)
02-05-2018
10

Netjes,goede uitleg enVriendelijk

Verkoop
Joh. Duns (Soest)
02-05-2018
9

Gedurende het aanmeldingsproces bij Leaseplan hebben ze me voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik heb dat als zeer plezierig ervaren.Een paar dagen na levering van de auto belden ze om te informeren naar onze ervaringen met de Aygo.

Service
John Vianen (Amersfoort)
02-05-2018
10

Auto gebracht voor APK en onderhoud. Van tevoren zijn de (mogelijke) kosten duidelijk doorgenomen en vervangend vervoer was geen probleem. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van meerwerk. Meerdere garages hebben geprobeerd het probleem met mijn ABS op te lossen, alleen deze garage was in staat het probleem te verhelpen. Daarnaast gaf de monteur duidelijk info en uitleg, ik kan iedereen deze garage aanbevelen.

Service
P.J. Voorthuijzen (Amersfoort)
02-05-2018
10

Ze doen hun uiterste best. En als ik iets vergeet te vragen kan ik hen dat niet kwalijk nemen.Er is altijd koffie en ze nemen de tijd voor je.

Service
Rien Timmer (Amersfoort)
25-04-2018
9

Goede service en behandeling.

Service
Dhr. Van Zanten (Soest)
25-04-2018
8

goede,correcte, vriendelijke behandeling

Service
De heer Gj jans (Bennekom)
25-04-2018
10

Vriendelijk personeel , deskundig, alle tijd voor je, goede uitleg over de autoAl kom je 10 keer in Amersfoort ze hebben altijd tijd voor je

Service
Philip GROS (BAARN)
19-04-2018
10

Na enkele jaren weer teruggekeerd naar Toyota en daar heb ik totaal geen spijt van.

Service
l.j. van der stroom (bosch en duin)
18-04-2018
10

Direct geholpen bij het probleem,service was zoals ik gewend bij Lexus 100%.Niets dan lof over de vriendelijke en informatieve mensen in deze vestiging.

Service
Martin Bakker (Hoevelaken)
18-04-2018
9

Nadat er onduidelijkheid was over een vervangen onderdeel werd er een afspraak geregeld met *** Nadat een monteur meekeek met ons en de prijs overdreven vond voor dit vervangen deel, werd dit netjes hersteld door **dmv geld terug storting. Perfect opgelost

Service
Dhr. Munnikhuis (Leusden)
18-04-2018
2

De prijzen die gevraagd worden staan niet in verhouding tot de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Service
Jolanda (Zeist)
18-04-2018
2

Zonder overleg vervangen cq schoonmaken ze iets waar ik totaal geen toestemming voor heb gegeven. Daarnaast is de auto flink beschadigd tijdens het schoonmaken. Krassen op de lak.

Service
Fam. Switzer-Duim (Huizen)
12-04-2018
9

Toyota Louwman verleent uitstekende service. Sinds vijf jaar komen wij hier en zijn nog steeds zeer tevreden over onderhoud, dienstverlening.

Service
Dhr. V. Bakker (Ermelo)
28-03-2018
10

Zakelijk en vriendelijkHeldere afspraken vooraf, duidelijke terugkoppeling extra werk en op tijd klaar.

Verkoop
PC Otten (Amersfoort )
28-03-2018
9

Grote keuze aan voertuigen, werden netjes door de medewerkers geholpen

Verkoop
Jan miedema (Leusden)
21-03-2018
8

Ik werd professioneel behandeld. Dit is de eerste keer dat ik met het Toyota netwerk in aanraking ben gekomen. Ik ben positief. Mijn beoordeling bestrijkt echter een korte periode en heeft dus een betrekkelijke waarde.

Service
J.B.H. van Lierop
14-03-2018
7

ongeveer 30 jaar tevreden alleen de laatste jaren wisselingen van personeel.

Service
mevr. Van Zweden
14-03-2018
9

Aardig personeel, duidelijke werkwijze en afspraken, netjes gebeld met een prijsopgaaf vooraf en auto netjes weer afgeleverd. Prima, niks op aan te merken. Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is dat je al een bedrag betaald voor een leenauto waar je dan heen en terug van garage naar huis en vice versa in totaal binnen dezelfde stad zo'n 15 km mee rijdt en dat je dan wel moet aftanken of moet betalen voor die kilometers. Persoonlijk zou ik denken dat je daar al voor betaalt plus een stukje service tot een bepaald (lees beperkt) aantal kilometers. Misschien een suggestie!

Service
G.J.P. Dazelaar (Gert) (Soest)
09-03-2018
9

Goede/kundige mensen achter de balie en kundige monteurs

Service
Dhr. Dubelaar (Amersfoort)
28-02-2018
8

Na aanschaf van wagen lopen we hier in de service. Dat gaat elke keer prima, Louwman denkt mee met ons en stelt pro-actief zaken voor die kosten schelen en tijd besparen. Uitstraling van de showroom kan nog iets gastvrijer door ander gebruik van licht en koude / warmte regulatie.

Service
Martijn Mauritz
28-02-2018
8

Ga oplossingsgericht te werk als een klant een opmerking heeft

Service
Vincent Huisman (Amersfoort)
28-02-2018
4

Ik sta lang in de wacht(telefonisch en bij de balie). Foutief factuur. Slecht geluisterd naar mijn wens. Reparatie niet in 1 keer verholpen (4de keer pas).

Service
R.H. Nieuwenhuis (Almere)
22-02-2018
8

Vriendelijk en kundig personeel. Uitstekende faciliteiten in de wachtruimte, jammer dat mijn onderhoud na anderhalf uur gereed was, had hier nog wel langer willen blijven werken!

Service
J. Jansen (Leusden)
22-02-2018
10

Het personeel van Louwman is zeer klantvriendelijk, zij verlenen uitstekende service, nemen met je door wat het onderhoud in houd. Mochten er toch extra zaken bij komen dan komen zij netjes overleggen en vragen of het akkoord is. Ook nemen zij voor het factureren alle zaken nog eens door met wat er precies allemaal aan onderhoud gepleegd is. Mijn auto wordt na het onderhoud altijd netjes gewassen weer bij mij afgegeven!

Verkoop
Jos Vossensteyn (Amersfoort)
15-02-2018
9

Dit is een bijzonder klantgericht bedrijf waar men een zeer goede, vakkundige en transparante dienstverlening levert.

Service
hr b.g.a. vos
08-02-2018
9

Vak bekwaam en duiidelijk

Service
MJ Verheugen (Leusden)
24-01-2018
8

Goede, vakbekwame garage/ medewerkers en zelden zijn er verrassingen bij reparaties. Als dat wel het geval is wordt er goed vantevoren overlegd.

Service
Carel la-Lau (Baarn)
17-01-2018
9

Omdat ik steeds heel vriendelijk en goed ben geholpen.

Service
Rinus van Zandwijk (Leusden)
10-01-2018
9

Mooie showroom, vriendelijk personeel en prettig plekje voor de wachtende klanten met goede koffie of thee (met een koekje!)

Service
Dhr. W Warmerdam (Amersfoort )
04-01-2018
10

Uitstekende service , prima uitleg , goed overleg van aanvullend werk , mooi schoon afgeleverd.Slecht klein verbeterpuntje dat wachtende mensen achter de balie niet weten wie wordt geholpen en wie er achter de balie klanten helpt terwijl er énkele mensen achtet een computer zitten. Iets eerder gedag zeggen of laten merken dat je als klant bemt opgemerkt. In mijn eigen bedrijf gold altijd een regel bij binnenkomst direct begroeten en helpen binnen 4 minuten.

Service
Marieke J (Soest)
03-01-2018
9

Een meer adequate (telefonisch) medewerkster om een serviceafspraak te maken, een minder warrige werkplaats/service medewerker om afspraken mee te maken zou wat mij betreft mogelijk een 10 als waardering kunnen opleveren.

Service
L.F.Klok (Leusden)
28-12-2017
9

Zeer goede ontvangst al mijn wensen zijn naar mijn tevredenheid op gelost.

Service
mvr.klokker (amersfoort)
22-12-2017
10

prettige dealer die zijn klanten goed en vriendelijk weer op weg probeert te krijgen

Service
Olaf.prins (Leusden )
20-12-2017
9

Prettige manier van communiceren en maken van afspraken.

Service
Erik Kulesza (Amersfoort)
18-12-2017
8

goed, betrouwbaar, altijd antwoord op je vragen en goede service

Service
T vd Heiden (Amersfoort)
06-12-2017
10

Zeer corect personeel

Service
Maria Reinders-Karg (Rhenen)
06-12-2017
8

Een 8, vanwege de telefoon, niet terug gebeld, het was druk. Het kan altijd beter!

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Een 10 omdat alles gewoon klopt!

Service
Anoniem
06-12-2017
8

goede ervaring

Service
Mw. Van Rijswijk (Hoevelaken)
06-12-2017
9

Toyota is een auto waar je van op aan kunt. Wij hebben eerst een grote Picnic gereden, daarna de Verso Corolla en nu de Yaris. In totaal zo'n 20 jaar Toyota!

Service
Anoniem
30-11-2017
8

Altijd vriendelijk van te voren worden de werkzaamheden door gelopen en bij extra werkzaamheden die misschien nodig zijn wordt eerst overleg gedaan

Service
I. van Nieuwenhuizen (leusden)
29-11-2017
9

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant bij Louwman.Als er onderhoud gepleegd moet worden of de wielenwissel noodzakelijk is, dan kan ik altijd binnen redelijk korte tijd terecht.Als er onvoorziene zaken zijn, dan word ik daar altijd over gebeld en wordt er overlegd wat we zullen doen.De werknemers zijn vriendelijk en beleefd en de showroom ziet er fantastisch uit.Er is in die 10 jaar dat ik klant ben, misschien 1 of 2 keer iets niet helemaal goed gegaan.Ik vind het een fijn en betrouwbaar bedrijf.

Service
Gert Dijksterhuis (Amersfoort)
24-11-2017
7

Betrouwbare en plezierige verkoop, bereikbaarheid magazijn en onderhoud kan beter.

Service
Mevr. I. Kepel
21-11-2017
8

Belangrijk dat men betrouwbaar en serieus genomen wordt, vooral omdat het een mannenwereld is.Opvallend is wel dat het overwegend "blanke" medewerkers zijn. Komt elitair over.

Service
Henk Heinhuis (Amersfoort.)
15-11-2017
9

Goede en duidelijke afspraken met ons, goede service, vriendelijk personeel.

Service
Hans (Almere)
08-11-2017
8

Goede service, duidelijke kosten, vriendelijk personeel

Service
Dhr.N.C.van der Vecht Leusden (Leusden)
08-11-2017
9

Positieve benadering van de medewerkers van de dealer in alle voorkomende onderdelen die besproken zijn.

Service
Mevr. Groenendijk (Baarn)
08-11-2017
10

Auto wordt keurig gewassen afgeleverd. Personeel is vriendelijk. Onderhoud wordt goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
02-11-2017
9

De vriendelijke en goede service die ik elke keer als ik bi**** kom ervaar

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Bevalt goed

Service
Charles Greiner (Amersfoort)
01-11-2017
10

Goede service afhandeling schone auto leenauto wat wil je nog meer

Service
Mevr Frank-van Dalsen (Amersfoort )
23-10-2017
8

Perfecte service

Service
Anoniem
18-10-2017
8

Prima, netjes en transparant

Service
Anoniem
18-10-2017
7

Het personeel is heel erg vriendelijk en wat ons betreft soms té. Daarnaast heb ik het idee dat er een zéér strakke planning is in de werkplaats waardoor men (soms) te druk is. De agressieve methodes van reclame maken werkt averechts.

Service
Inge Nierop (Amersfoort)
16-10-2017
10

Mijn langjarige ervaring met *** : vriendelijk, integer, vakbekwaam en servicegericht. Kortom, ik ben een rondom tevreden klant.

Service
Anoniem
11-10-2017
8

Prima service en kwaliteit. Vriendelijk personeel. Mooi interieur. Misschien wat meer nieuwe modellen in showroom.Zoals gt86

Verkoop
W(im) Veldhuizen (Hoevelaken)
11-10-2017
9

goede service, goede begeleiding en voorlichting

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Goede service / duidelijk over werkzaamhen en kosten

Service
Anoniem
04-10-2017
10

Perfected service

Verkoop
Yvonne van Bentum (Leusden)
27-09-2017
10

Super service, vriendelijk, goede uitleg, meedenkend.

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Uitstekende en betrouwbare medewerkers!

Verkoop
Patrick van Dinter (Amersfoort)
27-09-2017
10

Persoonlijke benadering

Verkoop
Hendrik en Corina (Maarsbergen)
20-09-2017
10

Hele plezierige verkoper, niet opdringerig. Dat past ons, en natuurlijk de CHR, een hele mooie en fijne auto.

Service
Dhr A. Koornneef (Lelystad)
14-09-2017
10

Ben zeer tevreden over de deskundige service en onderhoud door het hele team.Ontzettend klantvriendelijk personeel wat goed meedenkt.Gezellige wachtruimte met lekker cappuccino voor het geval je toch even moet wachten.En handig: WiFi !!

Verkoop
P Pijper (Amersfoort )
13-09-2017
8

Goede en nette behandeling.goede voorlichting.

Service
Anoniem
13-09-2017
8

Klantvriendelijk, werkzaamheden verricht conform de offerte en binnen de afgesproken tijd.

Service
Anoniem
07-09-2017
10

Goed bereikbaar ,keurig ontvangst ,koffie aan geboden en uitleg over de reparatie en men kan op gemak even de showroom in om div wagens te bekijken zowel nieuw als gebruikte.

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Zeer goed geholpen en ik kreeg daarbij meerdere onverwachte extra's

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Prima ontvangst. Slechts een ding viel mij tegen. Vaste prijs voor onderhoudsbeurt wordt toch verhoogd met kleine dingen.

Service
Anoniem
31-08-2017
8

Prima tevreden

Service
M. de Wit (Leusden)
30-08-2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de verrichte werkzaamheden en de daarbij gegeven service.

Verkoop
Anoniem
30-08-2017
9

Alles prima op 1 punt en dat is dat ik een auto moet huren als de mijne in onderhoud is

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Goede service

Service
Anoniem
30-08-2017
7

Het is mijn eerste bezoek aan dit bedrijf, dus ik kan niet vergelijken ten opzichte van eerdere bezoeken. Ik ben best tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn auto (onderhoudsbeurt en APK). Ook vooraf telefonisch overleg voordat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden, te weten het noodzakelijk vervangen van twee banden en advies over andere zaken (of dit wel of niet noodzakelijk was), heb ik erg op prijs gesteld. Er waren in de communicatie vooraf wat onduidelijkheden (achteraf pas vast te stellen) over vervangend vervoer op de dag van onderhoudsbeurt en uitleg/reden waarom korting wordt toegepast op levering van banden op de factuur ontbrak. Wordt de korting gegeven om mij als klant te behouden, of was de leverancier van de banden zo gul die dag? En wordt die korting ook aan andere klanten gegeven?

Verkoop
Peter J. Voorthuijzen (Amersfoort)
30-08-2017
10

Geen klant is daar tevergeefs. Ik kwam binnen en binnen 5 minuten lyrisch. Ik kreeg direct een proefrit en de "oude"auto werd gelijk bekeken en prijsopgave gedaan. Of het "verkooppraatje" goed was? Ik had binnen 3 dagen een Toyota C-HR Hybrid. HEERLIJK.

Service
Anoniem
30-08-2017
8

Net bedrijf keurig mensen bedrijfs breed top??

Verkoop
Anoniem
22-08-2017
10

Goed toegankelijk, vriendelijke en eerlijke mensen

Verkoop
Anoniem
16-08-2017
10

goeie sfeer leuke mensen

Verkoop
Anoniem
11-08-2017
10

Vriendelijke mensen, prima service. De opgestuurde video's waren een genot om naar te kijken.

Service
Anoniem
09-08-2017
10

De medewerkers zijn vriendelijk en werken klantgericht. Vooraf duidelijke prijsopgave en dan komen er achteraf nooit verrassingen. Zelfs over het (vooraf niet voorzien) vervangen van iets kleins word je gebeld (uit vele jaren ervaring met andere dealers weet ik dat dat vaak gewoon maar gedaan wordt en dan zie je het pas op de rekening). Super, ga zo door!

Service
Martijn Mauritz
09-08-2017
8

Nette uitstraling. Prima koffie cq wachtruimte. Soms wel wat lang wachten bij de balie. Vriendelijk personeel. De banden van de leenfietsen mogen wel wat regelmatiger gecontroleerd worden, deze waren wat zacht.

Verkoop
J.M. Jansen (Amersfoort)
07-08-2017
10

De persoonlijke benadering van de verkoper en het meedenken over de technische aspecten m.b.t. de speciale carwrapping van mijn auto. Speciale service voor een, voor mij, heel bijzondere auto.

Service
PG.Lodder (Ermelo)
28-07-2017
7

Omdat de service naar de cliëntgericht wat minder is geworden !

Service
Anoniem
26-07-2017
10

vriendelijk personeel. Ik word altijd netjes geholpen.

Verkoop
Rien Timmer (Amersfoort)
26-07-2017
9

Fijne garage en kundige medewerkers.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

mensen doen erg hun best

Service
Anoniem
24-07-2017
9

service, communicatie een klantgerichtheid

Service
Serdar Kutlubay (Amersfoort )
24-07-2017
10

Ik kom daar nu 7 jaar en al die jaren ben ik zeer vriendelijk en goed behandeld. Mijn auto is altijd netjes maar vooral in top staat afgeleverd! Super bedrijf met een top personeel!

Service
Jan Kerkhoven (Amersfoort)
13-07-2017
9

Het is bij Toyota altijd prijs: beleefd, vlot, deskundig. Je weet haast van tevoren: je wordt prettig te woord gestaan.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zowel het verkoop personeel, alsmede alle medewerkers behandelen je met uiterste vriendelijkheid en weten waarover ze praten zonder te puschen.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Zowel het verkoop personeel, alsmede alle medewerkers behandelen je met uiterste vriendelijkheid en weten waarover ze praten zonder te puschen.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Uitmuntend bedrijf. Verleent een uitstekende service. Kwam met een adequate en snelle oplossing om een probleem te verhelpen. Kwamen meteen in actie toen bekend werd dat Toyota Euro Care op dat moment lange wachttijden had

Service
jan duijf
30-06-2017
8

Zeer te vreden ' receptie 'werkplaats 'personeel ' alle
Een pluim verdiend!!!! 9 of 10 halen is echter is toch wel een beetje overdreven niet???

Service
Anoniem
30-06-2017
9

prima service; uiterst vriendelijke en behulpzame receptie;reparatie naar volle tevredenheid;prijsopgave klopte 100%

Service
Kees Cassee (Leusden)
27-06-2017
9

Tienen bestaan niet! Indien wel, ligt de quality assurance op zijn gat.
Ik word altijd goed ontvangen; men kent mijn naam! En daarmee wordt de dienstverlening persoonlijk.
En daarover ben ik zeer tevreden!

Service
Arie Rens (Leusden)
26-06-2017
9

Nog beter zal niet eenvoudig zijn, dat is vroeger wel eens minder geweest.

Service
Anoniem
26-06-2017
8

Aardig personeel....alles gedaan op de afgesproken tijd

Service
Mw. Salomonson
20-06-2017
7

Mijn auto gaf aan dat er een storing was maar ze hadden in eerste instantie geen tijd en moest later in de week bellen om een afspraak te maken, toen heb ik aangegeven dat ik naar een andere dealer zou gaan en toen kon het in een keer wel. Beetje raar als je daar al jaren komt.

Service
Mevr E van Beek-Somer (Amersfoort)
20-06-2017
10

Nogmaals ben altijd correct geholpen en te woord gestaan . chapau!

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Het is allemaal correct, maar het zou iets vriendelijker kunnen zijn.

Service
Anoniem
01-06-2017
8

Prima service en communicatie!

Service
Anoniem
31-05-2017
7

Niet alles verloopt soepel

Service
Anoniem
31-05-2017
9

10 op tijd waarschuwen dat de reparatie niet op afgesproken tijd volledig kan worden uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
10

Prima service, vriendelijk personeel zowel bij verkoop als bij service.

Service
Anoniem
29-05-2017
9

Prima in orde

Service
Anoniem
26-05-2017
8

Medewerker receptie werkplaats heeft er alles aan gedaan mij tel informeren. Top.
Wel jammer is dat niet alle onderdelen voldoende op voorraad zijn om de betreffende te vervangen onderdelen in 1 afspraak te vervangen. Nu moet ik nog 1 keer van alles regelen want ermoet nog een 2e afspraak hiervoor gemaakt worden.

Service
Dhr. A. Beishuizen (Doorn)
24-05-2017
9

Uitstekende service.

Verkoop
B. Sprokholt (Soest)
17-05-2017
10

Verkoper denkt mee in oplossingsrichtingen. Verkoper stuurde een leuke video toen de auto bij de dealer was gearriveerd. Verkoper hield me op de hoogte van het hele proces. Verkoper nam contact op met leasemaatschappij om de laatste puntjes op de i te zetten. Verkoper reageert vlot op mail.

Service
Anoniem
11-05-2017
9

Omdat het een Prima bedrijf is

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
10

Ter zake kundige medewerkers, zeer oplossingsgerichte houding, inlevingsvermogen om tot de juiste keuzes te komen. Gastvrije en servicegerichte aanpak.

Service
Hr J.m.h.j Ansinger (Soest)
03-05-2017
8

Ik ben netjes en snel geholpen.

Service
Joost van der Veer (Amersfoort)
26-04-2017
10

Zeer tevreden over de service. Afspraken worden netjes nagekomen. Niets is ze teveel. Ze doen echt een stapje extra voor je. Top!

Service
Stefan Treep (Bunschoten)
26-04-2017
9

In het verleden enige onenigheid gehad, maar nu alles is uitgepraat en er echt is gewerkt aan de klantenservice, kan ik mij geen betere plek bedenken voor het onderhoud aan mijn Aygo.
Met een goed gevoel en een lach op mijn gezicht de rekening betaald, dat gebeurd niet vaak.

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Zeer correct Behandeld.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Meestal loopt het goed

Service
Anoniem
18-04-2017
8

Een fijne en correcte afhandeling van de service beurt van mijn auto. Ik kan er weer 15.000 km mee door.

Service
Anoniem
12-04-2017
10

Wij kunnen Louwman amersfoort bij iedereen aanbevelen

Service
Ademi (Amersfoort )
12-04-2017
7

Jammer dat niet alle werkzaamheden in een keer niet zijn vericht moet weer terug voor vervolgafspraak ook al was met dealer 2 weken eerder en afspraak voor grote onderhoudsbeurt gemaakt.
Receptie zoals altijd super vriendelijk.

Verkoop
Marco
05-04-2017
10

Een zeer nette service bij aanschaf van een private-lease Aygo, werd tijdens het afleverproces goed op de hoogte gehouden en kon zelfs mijn oude auto inruilen!

Service
Dennis Mulder (Amersfoort)
05-04-2017
9

Vriendelijke en goede service!

Service
René Kuperus (Amersfoort)
05-04-2017
10

Altijd een fantastische service en vriendelijke behandeling. Krijg altijd goed en bruikbaar advies. Eén voordeel hebben ze wel: met Toyota's krijg je (vrijwel) nooit problemen, dus blijven de klanten tevreden !!

Service
Dhr.H.Horlings (Amersfoort)
30-03-2017
10

Ik wordt altijd correct geholpen,zonder ook maar één klacht.

Service
Anoniem
23-03-2017
8

Prettig, deskundig, transparant en vriendelijk

Service
Mevr. E.A.M. Kochen (Odijk)
20-03-2017
10

Personeel zeer informatief, correcte behandeling en klantvriendelijk. Dit alles in een sfeervolle prettige ambiance.

Verkoop
Anoniem
20-03-2017
10

Uitstekende service, gekoppeld aan heel goede kwaliteit en klantvriendelijkheid zorgen er voor dat ik niets te wensen overhoud bij deze garage.

Verkoop
Jan Hazelaar (Baarn)
16-03-2017
10

Bij de aankoop en aflevering van onze nieuwe Toyota c-hr, zijn wij uiterst prettig geholpen en goed geinformeerd, met name over het voor ons nieuwe hybride systeem. De gehele ambiance spreekt ons erg aan en geeft ons vertrouwen voor de toekomst. Wij voelen ons als nieuwe klant erg welkom en gewaardeerd.

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
10

Zeer goede prijs

Service
Dhr. P. Dijkstra
16-03-2017
9

Vriendelijke, correcte en duidelijke behandeling en goede uitvoering van de werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
08-03-2017
9

Louwman Amersfoort: Een mooie showroom met nog mooiere modellen van het merk Toyota.
Op zoek naar een nieuwe auto met inlevering van mijn oude auto, dat was de reden van mijn bezoek.
Ik werd goed voorgelicht, en na een proefrit kon ik al snel mijn keuze maken. De aflevering vond op mijn tijd plaats.
Als een "kado" stond mijn nieuwe Yaris klaar en na een kennismakingsrondje en een goede uitleg kon ik wegrijden....

Verkoop
Margrit Ravestijn (Zeewolde)
02-03-2017
10

Een van de verkopers is bij iedere Toyota weer met mij gaan zitten. Samen zijn wij altijd tot de beste oplossing gekomen. Dit is uniek!! Zo iemand moet Louwman koesteren. Maar ook de service in de werkplaats is super! Ik zal nooit meer een auto ergens anders kopen!!

Verkoop
Gytha Rengers (Utrecht)
01-03-2017
10

Vriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
01-03-2017
10

Wij zijn naar volle tevredenheid en zeer professioneel geholpen bij de oriëntatie en uiteindelijke aanschaf van onze C-HR

Service
Anoniem
01-03-2017
9

Als klant wordt je goed behandeld = vriendelijk personeel en behulpzaam.

Verkoop
Hans de Bruin (Hoogland )
22-02-2017
9

Correct, persoonlijk, klantgericht

Verkoop
Anoniem
22-02-2017
10

Aardige verkoper. Hij heeft niet geprobeerd mij zaken aan te smeren die ik toch niet wil, maar heeft me wel gewezen op een aantal accesoires die ik thuis ook al bedacht had.
De door mij gewenste Auris was snel leverbaar.

Verkoop
Anoniem
22-02-2017
9

Zeer vriendelijk ontvangen, goede uitleg over alles en een super leuke aflevering van mijn auto

Service
Anoniem
21-02-2017
10

Ze helpen gelijk bij problemen. Wachttijd is kort

Service
Anoniem
14-02-2017
8

Mooi bedrijf, goed en bekwaam personeel.

Service
Mevr. L. van Deursen-Scheffers (Amersfoort)
14-02-2017
10

Prettig en vertrouwd. Luisteren goed naar je

Service
Anoniem
14-02-2017
10

zeer teverden met Amersfoort

Verkoop
Anoniem
14-02-2017
9

Zeer nette behandeling, geen loze praatjes. Goed en duidelijk contact met adviseur.

Verkoop
manon (amersfoort)
20-01-2017
10

Alles was duidelijk. afspraken zijn nagekomen. verkoper was vriendelijk. geen onaangename verassingen. goed contact. goed bereikbaar. Snelle service.

Verkoop
Anoniem
14-12-2016
10

Prima ontvangen en goede service

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

gewoon goed

Verkoop
Fam. van de Beek (De Meern)
09-12-2016
10

Uitstekend te woord gestaan en zeer vriendelijk personeel,nette service en uitleg bij aflevering.
Kregen zelf een filmpje met de auto nog afgedekt en alleen het kenteken zichtbaar.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Ik heb een goede en snelle service gehad met duidelijke uitleg over mijn mogelijkheden. Top service! !

Service
Anoniem
30-11-2016
10

Uitstekende service en kwaliteit.
Vriendelijk personeel.
Vooraf prijsopgave.
Prettige sfeer.

Service
Carolien Groenestein (Amersfoort)
23-11-2016
8

Personeel zowel.bij receptie als werkplaats is top!

Service
Margrit Ravestijn (Zeewolde)
08-11-2016
10

Samen wordt er altijd gekeken wat de mogelijkheden en wensen zijn. Wij komen er altijd goed uit.

Service
Anoniem
26-10-2016
10

Alles werd correct, vriendelijk en tot volle tevredenheid afgehandeld.

Service
Anoniem
26-10-2016
8

Betrouwbaar en kom de afspraken na

Service
C.B. van Kesteren (Amersfoort)
26-10-2016
10

klantvriendelijk, deskundig, ik voel me ruim 50 jaar prettig bij Toyota

Service
Anita van der Bilt van Emmen (Spakenburg )
25-10-2016
10

Prima service. Klantvriendelijk.

Service
Mevr. H. Lammertsma van der linden (Amersfoort)
20-10-2016
8

Zeer vriendelijk,hoffelijk,houden zich aan afspraken

Service
Anoniem
12-10-2016
9

Professioneel en doen wat zij beloofd hebben

Service
Anoniem
12-10-2016
9

Correct behandeld.

Service
Donna Van Dalsen (Amersfoort)
07-10-2016
10

omdat de dealer mij altijd correct en klantvriendelijk heeft behandeld .
en ook de kosten op een aanvaardbaar niveau bleven .
Even ophalen of een leenauto is nooit een bezwaar .

Service
Anoniem
06-10-2016
9

correct behulpzaam kundig

Service
Anoniem
05-10-2016
10

Prima ontvangst, uitleg van eventuele opties, goede uitleg over factuur en een medewerker die na afloop meeloopt naar de auto.

Service
Ruud Schulten (Amersfoort)
05-10-2016
10

Mijn Toyota Yaris is 11 jaar oud, rijdt nog als een zonnetje en ik ben ervan overtuigd dat het prima jaarlijkse onderhoud in sterke mate bijdraagt aan de levensduur. Geweldige service en onderhoud, alle werkzaamheden worden vooraf overlegd en sta achteraf nooit voor financiële verrassingen. Met mijn karretje word ik als een vorst behandeld!

Service
Kees Cassee (Leusden)
04-10-2016
9

Ben van meet af aan (1996) uitstekend behandeld. Ik ben geen monteur en kijk niet onder de motorkap. Ik vertrouw de mensen hier die dat wel doen.

Service
mevr H.J Pater-Koning (amersfoort)
30-09-2016
10

Ik word daar altijd naar tevredenheid als klant behandeld

Service
Andy Shao (Amersfoort)
28-09-2016
10

just feel it is good

Service
Anoniem
15-09-2016
8

Nette dealer, met juiste ervaren medewerkers met verstand van zaken. Geven goede uitleg over wat er uitgevoerd gaat worden en op tijd gebeld welke zaken er verder spelen naast de grote beurt

Service
Anoniem
14-09-2016
9

Ik ben pas 2x geweest maar beide keren een prettige en goede ervaring.

Service
Thea Palte-Lowies (Amersfoort)
12-09-2016
10

Zowel het personeel als de wachtruimte zijn prima in orde. Ontvangst bij de balie is vriendelijk, wachtruimte is schoon en goed voorzien van kranten en koffie/thee en fris.
Als de auto klaar is , loopt er iemand mee naar de auto. Stoelen worden ontdaan van beschermplastic en soms is er ook nog een kleine attentie.

Service
Anoniem
18-08-2016
9

Alles was in orde

Service
Mevr. F.C.Eek-Moltzer (Leusden)
15-08-2016
10

Zeer tevreden over het bedrijf, persoonlijke benadering, service, kortom: geen ander merk auto en geen andere dealer!

Service
Henk Tuithof (Hoogland)
04-08-2016
9

Vanwege de service en het nakomen van de afspraken en het van te voren aangeven wat er vervangen zou moeten worden en de prijsopgave daarvan

Service
Ed van Daele (Huizen)
25-07-2016
9

klant vriendelijk ,op tijd geholpen, nette prijs

Verkoop
L. Staal (Hoevelaken)
19-07-2016
10

Ik ben buitengewoon tevreden over de begeleiding bij de aankoop van de Toyota Auris: prettig, deskundig en zeer dienstverlenend. De aflevering was feestelijk en de nazorg was prima.

Verkoop
Anoniem
19-07-2016
10

Prima uitleg en advies

Verkoop
Anoniem
15-07-2016
10

De ochtend dat ik mijn aygo kwam halen was echt feestlijk zoals hij daar als een groot cadeau ingepakt stond.
De verkoper ontving ons gezellig met koffie .
Hij was zeer attent en deskundig in zijn uitleg.
Daarom krijgt hij van mij een 10!

Service
Anoniem
14-07-2016
10

De medewerkers zijn duidelijk over wat er gaat gebeuren en komen hun afspraken na. Van te voren is duidelijk wat de kosten worden. Eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn worden altijd besproken voordat deze worden uitgevoerd.
Ik werd verrast door een ster in mijn ruit die volledig werd hersteld zonder dat ik hier iets voor hoefde te betalen, omdat ik een pechhulpkaart had (die ik al gratis had gehad)

Verkoop
Brigitta kellerman (Amersfoort)
13-07-2016
10

Dit cijfer is puur en alleen voor een van de verkopers. Wij zijn een keer geweest en toen was deze verkoper niet aanwezig en toen zijn wij op een niet zo nette manier te woord gestaan en hadden bijna van de koop afgezien. Het was dat die goede verkoper later terug was en wij uiteindelijk bij hem de autohebben gekocht. Die andere meneer verdient geen schoonheidsprijs.

Service
Mevrouw. E.A.M.Kochen (Odijk)
13-07-2016
9

Ontvangst door receptionist zeer correct en afhandeling naar tevredenheid.

Verkoop
B.W.de Graaf (Maartensdijk)
08-07-2016
10

Altijd goed behandeld

Service
A. Ademi (Amersfoort )
06-07-2016
10

Goed betrouwbaar en Vrindelijk personeel
Auto loopt weer als nieuw.
Kosten van onderdelen extreme hoog

Service
Anoniem
06-07-2016
9

Goede service van behulpzame en goede mensen voor een verrassend goede prijs

Service
Anoniem
01-07-2016
10

Goede service

Verkoop
Erwin en Marianne (Amersfoort)
29-06-2016
10

Goede, vriendelijke en persoonlijke service

Service
Dhr. A. Rens (Leusden)
27-06-2016
9

Een 9 is zeer goed.

Service
Anoniem
23-06-2016
10

Alle medewerkers zijn erg vriendelijk
je wordt rustig en netjes geholpen
prettige sfeer bij de dealer en alles ziet er netjes uit
of je nu voor onderhoud, een nieuwe auto komt of een lampje vervangen je wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen

Service
Arie Koornneef (Lelystad)
22-06-2016
10

Gewoon super goed en deskundig personeel.
Heel klantvriendelijk, meer dan uitstekende service.
Kom altijd graag terug.
Dankzij Toyota Louwman Amersfoort heeft mijn Prius er al meer dan 330.000 km op zitten.
Chapeau!!

Verkoop
Francina Hooft (Amersfoort)
22-06-2016
9

Goed en correct behandeld

Verkoop
bekema (amersfoort)
17-06-2016
9

goede dealer. bekend. vertrouwd. waar voor je geld. denken mee. mooie locatie.

Verkoop
Anoniem
17-06-2016
10

Hebben een goed gevoel over de dealer, alles tot in de puntjes geregeld!

Service
Meneer Jans (Bennekom)
15-06-2016
10

Klantvriendelijk goede uitleg, duidelijk laten zien wat er aan de hand is ,goede uitleg over de pechhulp

Verkoop
Ronald Jansen (Amersforot)
15-06-2016
10

Prima Toyota dealer waar ik mij heel erg welkom voel. Men weet zelfs mijn naam als ik de zaak binnenkom. Waar maak je dit nog mee?
En zowel de verkoop, werkplaats, receptie verdienen een dikke 10. Een bedrijf die ik al mijn vrienden/kennissen aanbeveel.

Verkoop
Anoniem
01-06-2016
10

uitstekende aflevering van de Aygo na de hartelijke ontvangst.
goede gedegen uitleg van alle features, ook zeer vrouw-vriendelijk gedaan.
zien met vertrouwen de eerste onderhoudsbeurt te gemoed na het voorstellen van de service-medewerkers en monteurs.
lijkt me voor de medewerkers ook een prettig bedrijf om te werken.
goede sfeer.

Verkoop
Koos Huisman (Hoevelaken)
01-06-2016
10

Prima gesprek, juiste afhandeling en instructie en alles volgens afspraak.

Service
Dhr.J.L.Kerkhoven, Amersfoort (AMERSFOORT)
01-06-2016
10

Ook wat betreft aanschaf van een andere auto kon dat altijd met de meeste voldoening afgehandeld worden.

Service
Andre Beishuizen (Doorn)
25-05-2016
10

Zeer tevreden met de uitstekende service.

Service
ruud van zwieteren (Amersfoort)
25-05-2016
9

Zeer klantvriendelijke benadering, door de deskundige en transparante uitleg voel ik mij serieus genomen en heb ik vertrouwen in deze dealer

Service
BJ Fonken (Soest)
19-05-2016
8

Vriendelijk, goede service.

Verkoop
Carla Aijtink (Baarn)
17-05-2016
10

Omdat het hele proces bijzonder vlot vriendelijk en goed is verlopen en met aandacht voor de koper/leaser!

Service
Dhr. G. van Tiel (Leusden)
11-05-2016
9

vriendelijke en correcte ontvangst en prima afhandeling van de onderhoudsbeurt

Verkoop
Wim van Diemen (Amersfoort)
11-05-2016
9

Ben erg goed geholpen

Verkoop
Rob G. van Zanten (Soest)
11-05-2016
10

Uitstekende en attente behandeling tijdens offerte-, aankoop- en afleveringstraject.

Verkoop
Mijndert van der Ploeg (Amersfoort)
10-05-2016
10

Top geholpen door de verkoper die goed verstand van zaken heeft.

Verkoop
H.J.M.van der Wedden (Leusden)
10-05-2016
10

Netjes geholpen verkoper bood gelijk een proefrit aan

Verkoop
Hr. W.J.Barendregt (Amersfoort)
06-05-2016
10

Ben uitstekend geholpen door verkoper en hij heeft mij zonder er om te vragen tijdens het hele proces regelmatig ongeïnformeerd en voorzien van nuttige informatie

Service
Anoniem
06-05-2016
10

ben erg tevreden over de gemaakte afspraak en uitvoering van de garage .
Alles is correct verlopen.

Service
Evert Epping (Amersfoort)
04-05-2016
10

In al de jaren dat ik Toyota rij heeft Toyota zich een uitstekende dealer betoond. Van mij zal niemand ook maar een zweem van een klacht vernemen. Daar is ook geen enkele reden toe. Je kan je simpelweg geen betere dealer wensen. En ik spreek uit ervaring. Voorheen reed ik Volkswagen. Wat was dat slecht. Duizenden guldens kwijt aan allerhande zaken die het begaven.

Verkoop
Ronald Jansen (Amersfoort)
04-05-2016
10

Een prima garage. Komen hun afspraken heel correct na en zijn niet klaar nadat het verkoopcontract getekend is. Bijzonder is dat de medewerkers ook contact houden tijdens het afleverproces maar ook nadat de auto al is afgeleverd. Van mij alle complimenten voor de medewerkers van Toyota Amersfoort. Zou geen andere garage willen.

Service
Robert den Daas (Almere)
29-04-2016
10

Keurig netjes behandeld en top service verleend

Service
Anoniem
29-04-2016
7

Prijs was hoger dan prijsopgave via de officiële site

Service
Dhr. W.B. Steggerda (Leusden)
29-04-2016
9

uitleg over de te verwachten werkzaamheden en de kosten. De afhandeling van coulance regeling. Prima.

Verkoop
Anoniem
29-04-2016
10

Kundig en vriendelijke service

Service
Anoniem
22-04-2016
9

Een prettig contact en correcte behandeling.

Service
Anoniem
20-04-2016
8

klantvriendelijk. betrouwbaar effectief

Service
antoinette andeweg (soest)
20-04-2016
9

De mensen die bij mijn dealer werken zijn vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
20-04-2016
8

Goede service en altijd vriendelijke mensen!

Service
Hans van den Berg (Bunschoten)
06-04-2016
7

remkabel moet al vernieuwd worden 260 euro! bij mijn eerste grote beurt.

Service
Carolien Groenestein (Amersfoort)
06-04-2016
10

Fantastische personeel...van afdeling verkoop tot medewerkers werkplaats!

Service
Anoniem
05-04-2016
8

goede service

Service
Anoniem
30-03-2016
9

De medewerkers komen zeer professioneel over. Je wordt snel en netjes geholpen. De koffie smaakt uitstekend en na de servicebeurt krijg je de auto ook nog eens brandschoon terug.
De auto rijdt als een zonnetje, dus ik neem aan dat de servicebeurt helemaal goed is uitgevoerd.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

Ik ben zeer te spreken over de goede service en klantgerichtheid. Zeer aardige medewerkers. Men heeft met mij de verschillende mogelijkheden qua onderhoud met mij besproken. Hij keek goed naar mijn persoonlijke situatie. Ook hebben zij mijn auto opgehaald en teruggebracht zodat ik thuis kon blijven bij mijn kind. Dit waardeer is zeer.

Service
fam bekema (amersfoort)
21-03-2016
8

Het is een goede dealer. vriendenlijk en bekwaam personeel. staan open voor veranderingen en suggesties. je voelt je er welkom.

Service
N. Bouter (Amsterdam)
18-03-2016
9

Ik ben er niet van op de hoogte gebracht dat Toyota geen herinnering meer stuurt voor het jaarlijkse onderhoud waardoor mijn pechhulp verliep. Maar dit is naderhand naar alle tevredenheid opgelost.

Verkoop
E. Hamer
11-03-2016
10

Zeer klantvriendelijk, heldere uitleg van de auto, verkoper zorgt ervoor dat je nieuwe auto kopen een feestje is.

Verkoop
Johan Woudenberg (Amersfoort)
03-03-2016
10

Open in het contact, meedenkend bij het zoeken van oplossingen, niet opdringerig, maar attent en ruimtegevend.

Service
Caresse (Hoevelaken)
02-03-2016
10

Toen ik mijn auto aan ging schaffen ben ik goed geholpen door de verkoper, hij heeft de tijd genomen opties door te spreken en hielp mij in mijn keuze. Ook voor de kleine beurt van mijn auto ben ik goed geholpen. Wanneer ik contact zocht kreeg ik direct gehoor en antwoord, heel prettig! Ik ben zeer tevreden over Toyota Louwman te Amersfoort.

Service
Jan van der Veer (Amersfoort)
25-02-2016
10

Zeer correcte behandeling. Uitermate vriendelijk personeel van monteur tot receptionist. Iedereen begroet je.

Service
Anoniem
24-02-2016
9

Plezierig en correct. Geven tijdig de juiste informatie over noodzakelijke reparaties, prijs e.d.

Service
Cor Besselsen (Putten)
24-02-2016
9

Vriendelijk / heel behulp saam /en mee denken met de situatie die ik op dat moment heb gehad.

Verkoop
Leen Hordijk (Hoevelaken)
16-02-2016
10

Vakkundig, luisterend, begrijpend en niet opdringerig.

Service
Anoniem
16-02-2016
9

professioneel, klantvriendelijk, persoonlijk en snel geholpen.

Service
A.A.M Giezenaar (Leusden)
10-02-2016
10

De service is altijd top. Het contact met de medewerkers uitstekend.

Service
Wilma Tingelaar (Baarn)
08-02-2016
10

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en de reparaties zijn altijd naar volle tevredenheid. Als een medewerker koffie pakt vraagt hij ook altij of de mensen in de wachtruimte nog iets willen.

Service
Anoniem
08-02-2016
10

Vriendelijke medewerkers, goede service, ontspannen sfeer. Uitleg over uitgevoerde werkzaamheden is prima.

Service
Anoniem
05-02-2016
9

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
03-02-2016
8

Goede service

Service
Anoniem
03-02-2016
10

Goede service, goede informatie

Service
Henri Bückmann (Baarn)
28-01-2016
10

Omdat de service altijd uitstekend is en er veelal op een servicebeurt kan worden gewacht. Uitstekende wachtruimte met koffie/thee e.d , kranten en tijdschriften en mogelijkheid met pc te werken.

Service
Martijn Mauritz (Amersfoort)
27-01-2016
8

Prima en betrouwbaar. Ik heb een 8 gegeven, maar ik ken ze nog niet zo goed, vandaar dit cijfer.

Service
Jan Ravestijn (Zeewolde)
20-01-2016
10

Uitstekende service betreffende aankoop-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden